Tuesday, 25 June 2013

PROMOSI JIMAT! Cash rebate is back until 30 June 2013!

ok excited nak bitau uols ni!!!!

dah lama company tak adakan promo CASH REBATE, but now it's back!

but valid untuk pembelian berpasangan macam kat bawah ni :)



PACKAGE A:

Normal price = RM4,150

1 fullset Premium Beautiful
+
1 Biozone Food Purifier
+
FREE GIFT 2 PB Wash 
+
Cashback/ Cash rebate RM270

Now you just need to pay RM3,500 FOR THIS WHOLE PACKAGE!
Minus off the cash rebate that you will get back , effectively this package only cost you RM3,230!
TOTAL SAVING?  RM4,150 -RM3,230 = RM920



PACKAGE B:

Normal price = RM3,688

1 fullset Premium Beautiful
+
1 BioVelocity Sleepmate
+
FREE GIFT 2 PB Wash + 2 BioClenz ( untuk cuci PB and BioVelocity )
+
Cashback/ Cash rebate RM270

Now you just need to pay RM3,288 FOR THIS WHOLE PACKAGE!
Minus off the cash rebate that you will get back , effectively this package only cost you RM3,018
TOTAL SAVING?  RM3,688 -RM3,018 = RM670

CRAZEE DEALS!!!!
Terhad sehingga 30 June 2013, payment secara cash atau credit card.
0% 12 months instalment pun ada!

SMS or Whatsapp me for SPECIAL PRICE!

I akan cuba bagi penjimatan maksimum untuk semua customer!!!

ISMA 019-3393340

Monday, 24 June 2013

What Top Leaders Circle (TLC) is all about!

video ni very much sums out what TLC is all about :)

Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah…Segala usaha kami akhirnya membuahkan hasil..

Kejayaan demi kejayaan oleh TLC membuatkan kami sangat bangga berada di bawah TLC..

TLC bukan sahaja menjadi perhatian pihak media tempatan malah luar negara…

Top Leaders Circle menjadi perhatian oleh pihak akhbar dan televisyen No.1 Malaysia iaitu akhbar Berita Harian, The Star, New Straits Times, Kosmo rancangan Astro Awani, TV3, TV9, TV1, dan Bernama…

Memang terbukti kejayaan TLC ialah kejayaan berkumpulan kerana usahawan-usahawan di bawah TLC telah menjadi perhatian dan terpilih untuk berkongsi kejayaan mereka dan perspektif tentang fesyen oleh salah satu majalah terkemuka Malaysia iaitu Majalah Hijabista untuk 8 keluaran berturut-turut…

Bukan itu sahaja, kejayaan usahawan di TLC juga dikagumi dan telah menjadi perhatian media antarabangsa dan terpilih oleh sebuah majalah online terkemuka iaitu majalah “Worthy Magazine” dari New York, Amerika Syarikat..

Dan pada tahun ini TLC sekali lagi berjaya mendapat 2 pengiktirafan iaitu TLC telah dinobatkan gelaran “Ikon Sohonita Malaysia” oleh Dato’ Seri Shahrizat Abdul Jalil, Pengerusi Pembangunan Wanita dan Keluarga kerana kejayaan usahawa TLC menjadi inspirasi kepada semua rakyat Malaysia dan membantu usahawan-usahawan berniaga secara online..TLC juga telah dijemput untuk menjadi ahli panel pada forum-forum keusahawanan untuk para wanita dari seluruh negara anjuran Sohonita Malaysia..
Selain itu, TLC juga telah terpilih dan diberi penghormatan oleh syarikat sebagai salah satu kumpulan terbaik di Malaysia dan telah terpilih mewakili syarikat untuk memberi ucapan di majlis gilang gemilang yang dianjurkan oleh syarikat iaitu Majlis Diamond Night pada 22 Jun 2013…

WE LOVE TLC!!!!!

Disinilah segalanya bermula…

click and enjoy it!




cuba bayangkan a group of usahawan, semua buat business yang sama, jual barang yang sama- actually we are all competitors lah kan?

but we bonded like sisters, share ilmu between each other and motivate each other towards success!

takde main cantas2 pun!

TLC is about a group of aspiring enterpreneurs, each one with different dreams, different goals but we work together in THIS BUSINESS PATH to achieve our SUCCESS!

Not about one brand or one person, but instead the same common VALUES and we build our own brand!

we are all unique, and we have different brandings, but we work together to achieve our DREAMS!

best kan?

and each of our contribution is building up TLC brand itself!

TLC is about mentorship programme on being an omnipreneur, where we teach you how you can do biz anytime anywhere, at your convenience!

and you will always be in positive environment, we play hard as we work hard too!

and we have so many new plans for our entrepreneurs in the horizon that you can be part of too!

any background pun boleh, yang penting YOU WANT IT!

wanna know more?

Contact me 019-3393340 (Isma)


Friday, 14 June 2013

BBPLUS COLLAGEN 5 DAYS TRIAL PACK!


sempena Bulan Syaaban ni , I nak buka peluang untuk uols semua untuk beli TRIAL PACK BBPLUS COLLAGEN!

yelah, mungkin ada yang nak cuba, tapi takut membazir or tak serasi ke kannn...

so boleh beli my trial pack duluuuu

5 sachet for 5 days...ONLY RM50 (including postage!) 

inshaAllah dah boleh nampak sikit perubahan dari segi kulit lebih lembap dan tak berminya


7 Hasil Kulit Cantik dengan BB Plus Collagen
1. Kulit wajah berseri dan cerah
2. Kulit lebih anjal dan tegang
3. Kulit lebih halus dan gebu
4. Kulit lebih lembab 
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari

Mengapa memilih BB Plus?
BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik. 

Bagaimana BB Plus Bertindak?
Mod tiga tindakan:
1. Memulih - Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi
rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah
2. Membina - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida 
3. Memperbaharui - Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru


Dos apakah yang efektif?
Hanya 1 paket (15g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap.


beli TRIAL PACK dulu, then lepas tu kalo serasi, uols boleh terus grab promo buy 3 free 1 !



whatsapp me 019-3393340, PM or email me at ismalinaishak@gmail.com for orders yaaa!

First come first serve basis ya, selagi stok masih ada!


xoxo
Isma

selepas kesusahan, ada kemudahan :)


Jika kita ada hajat yang mendesak, Atau berada dalam keadaan kecemasan. Lakukan amalan ini.

1) Solat hajat 2 rakaat.

2) Setelah selesai solat, zikirkan " Subhanallah walhamdulillah walailahaillallahuallahuakbar " sebanyak 313 kali.

3) Perbanyakkan istigfar.

Insya-Allah. Bantuan Allah sangat hampir. 

Sebab Allah sudah janji begitu.

" Selepas kesusahan ada kemudahan" Allah ulang 2 kali !!!

“Kerana sesungguhnya sesudah kesusahan itu ada kemudahan, Sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan.”(Surah al-Insyirah: Ayat 5-6)

semoga bermanfaat

xoxo
Isma

Wednesday, 12 June 2013

turning 30

I turned 30 last month

there, said it!

hahah denial tak perempuan tanak tua?

lol

takdelah, actually by now, to me age is just a number :)

tak affect lansung our core self, but more of a benchmark of our achievements 

like, nak kawin before 30, nak anak before 30 , nak jadi jutawan by 40?

geddit?

hehehe....dah tua2 ni takdelah celebrate sangat birthday2 ni....

takde personal celebration pun dengan hubby, takpelah, when the time comes, kita celebrate ya sayang :)
but we went to Penang for a short trip...oklah tu dari takde...
at least i had fun beli jeruk Pak Ali! hahahah

but my colleague celebrated in advance ( coz i took leave on 23rd and 24th tu also was a public hol)...so sweet i got supercute balloon n cake!






and my besties belanja lunch at Tony Roma's :) and we tooks some polaroid pics to commemorate the lunch! 
mmg cute sangatttt!!!!


RVC cuppies from Just Heavenly which is so heavenly!



plus special notes on each polaroid we took!

(excuse my no makeup /bare faces on all photos above!)

best things about birthdays is the get together; ppl making time to meet up for a special occassion!

from the bottom of my heart, thanks for being there for me these 30 years; my family, husband, friends, biz partners and TLC, passersby and acquaintance...

you made me who I am today; and for that I am blessed :)

i'm lucky that by 30, I have learnt to stop complaining, be a positive person , having great outlook of life even in the worst situation!

plus alhamdulillah I managed a few milestone this year; being a wife and a mother perhaps?

what about you?

have a thought and feel thankful of the thing you have achieved and working to achive :)

xoxo
Isma


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring