Wednesday, 30 July 2014

PROMO PREMIUM BEAUTIFUL RAYA 2014

**this is a STICKY POST, scroll down for newer posts :) **



Surely ramai yang dah busy cari baju raya or memang dah siap punnn
to me , tak guna baju raya mahal2, Jovian, Hatta Dolmat, Rizalman, tapi nampak segala mala mangkuk tingkats!

Takpe kalo kite chubby sikit, yang penting bodyshape tu ada...

Seriously, every woman needs good lingerie to complement every look!
baju ribu ribans pun tak guna kalo berbonjol2 di tempat yg tak sepatutnya!

ada yang kata, takpe, puasa 30 hari, insyaAllah turunla beberapa kilo n kempislah perut....tapi...betul ke turun? lepas tu kalo turun, flabby ke toned?
heee...get RM225 cash rebate when you buy PREMIUM BEAUTIFUL set with me this month :)

berbaloi sangatttt...i bought mine for 2 years plus, and masih elok lagi,...
siap ada lifetime warranty on wear and tear ...FREE REPAIR!

YANG PALING PENTING!

This is the only corset yang banyak testimoni kesihatan!

best kan, kita dapat benefit kesihatan dan kecantikan, just dengan pakai lingerie je...

works especially well for people with back pain, slipped disc, masalah kesihatan wanita macam senggugut, keputihan, cyst dalam rahim, fibroid, endometriosis...

and masa Ramadhan ni, it can really help uols yang ada amsalah gastric or migrain :)

i know coz i use it to help my severe gastritis juga :)

uols boleh google sendiri or refer to Testimoni tab kat atas tu for details!

ok so for raya PROMO!


BUY 1 FULLSET PREMIUM BEAUTIFUL 

+

GET PREMIUM BEAUTIFUL SHORT BRA FOR FREE!

plus 1 PB wash complimentary from me :)

valid for FULLCASH , AEON CREDIT & CREDIT CARD purchase!

12 months 0% instalment available for selected credit cards, so please do ask me if your card is eligible :)

uols boleh bayar ansuran serendah RM100 sebulan :)


offer ends 30 July 2014!

SMS/WHATSAPP ISMA 019-3393340 or leave your details via the CONTACT ME button!

SALAM RAMADHAN, and let's look fabulous this coming raya!

XOXO
ISMA

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring