Wednesday, 9 October 2013

Bio Velocity Sleep mate - Full Info

Assalamualaikum dear readers!

I realised ramai yang pernah dengar-dengar pasal Bio Velocity Sleepmate (BVSM) , tapi tak berapa sure macam mana die berfungsi, apa kebaikan die, apa jenis tenaga yg digunakan, siapa yang patut pakai etc 

so in this entry I akan terangkan satu per satu tentang BVSM ni, khas untuk info uols semua kat luar sana!




haaaa....memang hukum semualajadi kan....apple yang kita beli (kalo tak dimakan lah yerrr) akan jadi kecut dan akhirnya busukkkk ....standardlah kannn

so what about humans?
kita akan jadi busukk jugak ke?
hehhee..of course dari baby, kita akan membesar, jadi remaja, then dewasa, kemuadian tua!
lepas tu, ikut ajal la....kebanyakan orang akan tiba ajalnya ketika tua dan uzurrr

takde orang boleh stopkan cycle ni...coz takde orang yang makin berumur then makin muda :)
bila tua, orang selalu sinonimkan dengan sakit...but what if we can age gracefully, i.e. lambatkan nampak tua, and kalo tua pun tak de sakit-sakit teruk?
best kannnnn ....


so kat sinilah datang function BVSM ni!
selain melewatkan proses penuaan, objektif pelapik tilam ni ialah untuk kuatkan badan kita; immune system, blood circulation , overall energy and aura :)

ok- selalu orang akan tanya, kata pelapik tilam ni ada energy, pakai elektrik ke?
TOTALLY NO ELECTRICITY INVOLVED!

Habis tu macam mana pulak pelapik tilam ni dapat energy? tipulahhhh
haaa
bukan tipu yaaa
actually BVSM ni diperbuat dari kain anti dust and mite yang diimport dari Germany - ala2 macam tilam Slumberland lah jugakkk...so kain ni dijamin anti bakteria dan fungus tauuu...plus die durable and tak mudah koyak....

so bab energy tu pulak...
kenapa tenaga matahari waktu dhuha kan?
logically cuba kita tanya, kenapa baby kalo kena jaundice, mak-mak kita mesti suruh kita jemur baby kat matahari pagi...
sebab apa?
haa sebab jemur bawah matahari tu promotes penghasilan vitamin D yang boleh bantu penyembuhan jaundice kat baby :)

sama jugak macam tumbuhan, walaupun kita siram air, tapi tak kena matahari, mesti layu kan?
manusia pun sama- bayangkan kite pegi keje sebelum matahari naik, balik pulak dah maghrib, lunchtime pun tak keluar, memangla kita pun sama2 layuuu heheheh

same cycle everydayyyy!



actually kajian pasal tenaga matahari waktu dhuha ni dah dijalankan kat Korea since 30 years back..
uols semua tahulah kan, orang Korea ni very big about natural healing, guna source alam untuk mengubati penyakit kannn...so saintis2 ni dah dapat satu teknologi yang dipanggil Bio Velocity yang membolehkan tenaga matahari waktu dhuha di conserve dalam GARAM!

dah pulakkkk
kenapa GARAM?
actually garam yang digunakan ialah garam laut dalam...kenapa kita pilih garam?
sebab garam is the only substance yang boleh store energy tanpa perlukan charge elektrik untuk disalirkan :)
contoh, kalo kita nak alirkan energy melalui besi ke, batu jed ke, air ke, kite kena alirkan tenaga elektrik kannnn ....
so garam ni unsur yang stabil dan boleh store tenaga matahari tadi....
so garam tu akan dirawat dan distabilkan supaya die menyimpan tenaga matahari tadi...lepas tu gelombang tenaga matahari tadi diseimbangkan supaya die  mengeluarkan gelombang yang stabil dan tak pecah2 :)


pastu macam mana pulak garam tu ada dalam BVSM ni?
haaa magicccc kann
actually garam tadi akan dicairkan, kemudian disembur dibahagian dalam tila BVSM niii
haa barulah rata kan...so setiap inci tilam ni ada tenaga tauuu
bukan macam tilam elektrik, kadang2 coil/plate tenaga die scattered and tenaga tu tak evenly distributed diseluruh tilam....

so how do you know that BVSM tu ada energy?
firstly, actually you can feel a bit of warmth bila u dekat dengan BVSM ni...
plus, you will feel the difference in energy when we do a simple demo on you!
contoh demo?
boleh tengok video ni kayyyy



haaa...ni one of the ways you can feel the energy from BVSM ...
just dengan letakkan barang milik peribadi uols atas BVSM tu selama 10 saat jerrr...it will transfer the energy to u!
bayangkan kalau kita tidur 5-6 jam sehari atas BVSM!
hasilnya mestilah WOW! refreshed sangat tauuu :)




kadang-kadang kita tak perasan, badan kita cepat letih dan lesu (walaupun dah tidur cukup/lama)...kenapa eh?

ramai yang tak tau sangat pasal aura/ gelombang ni...actually i pun baru jugak tahu pasal ni...
but as we grow we learn kannn
aura/ gelombang tu ada dalam setiap benda hidup ...
kalo tengok gambar orang yang atas ni kan...gelombang die pecah-pecah and tak sekata, ada tempat yang tinggi, ada yg takde, ada yang merah ada yang biru....

that is our body on normal basis!
kenapa aura badan kita tak sekara camtu?
well, due to our food intake (tak seimbang, makan terlebih sudahhh hahahah), terdedah kepada radiation (from smartphones like constantly, computers 9-10 hours a day kat ofc) , pencemaran udara dan air ....

tu sume factor lah tu....nak buat camne kan....our life evolves and jadi so demanding!

so what BVSM does is that die keluarkan gelombang yang sekata dan sihat!
gelombang ni, positif memang lagi kuat dari negatif...
so bila kita tersentuh dengan gelombang yang positif dan stabil, die akan influence gelombang badan kita jadi stabil juga :)
best kannnnn!

tido je punnnn hihi


So now, bila melibatkan energy, satu benda yang tak nampak - hanya boleh dirasa je kan....
of course ramai yang akan skeptikal

ye ke? berkesan ke? propa je ke? ini semua scammmm!

aha

well, our company dah pun invest in a clinical trial research untuk betul-betul buktikan kesan tenaga matahari waktu dhuha dalam BVSM ni ke atas manusia!

actually kalo uols sendiri memang seorang saintis ke apa - boleh la jemput ke HQ kami di Jalan Kapar , Klang and jemput baca sendiri the research journals on tenaga Bio Velocity ni...
ada 7 jilid semuanya...

secara kasarnya, terdapat 7 Sifat Kuasa Tenaga Semulajadi (Matahari)
1- Anti Bakteria
2- Menguatkan immune system
3- Menstabilkan emosi
4-Mengurangkan tekanan
5- Menyeimbangkan PH tubuh badan
6- Membekalkan kandungan oksigen lebih tinggi dalam badan
7- Meningkatkan aura tubuh badan

so I share jugak kat sini result daripada kajian klinikal di sebuah universiti Russia yang ada pengkhususan dalam teknologi pemulihan manusia dan diagnostik perubatan

** note : untuk laporan penuh, boleh contact i (fill in CONTACT ME button warna pink tu) - I boleh tunjuk dengan lebih detail tentang dapatan kajian ni :)









so amacam?

now kita dah pun BUKTIKAN yang our claims are legit, berdasarkan laporan kajian yang sahh :)

now uols just perlu cuba jeee....

InshaAllah, memang tak mengecewakan!

untuk merasai sendiri demo dan nak lihat produk BIOVELOCITY SLEEPMATE ni, boleh just contact me via SMS/Whatsapp 019-3393340

or you can leave your details via CONTACT ME button (yang pink kat tepi tu) and I will contact you back :)

let's BIOVELOCITY SLEEPMATE peeps!

xoxo
Isma

Other related info:

P/S: next entry I akan share pasal testimoni BioVelocity Sleepmate pulak...stay tuned!

Updated!

click link below for testimoni Bio Velocity Sleep Mate 2013!

1 comment:

  1. garam yang bio velocity gunakan berbeza dengan yang ni ke https://www.hk3.com.my/ms/garam-buluh/ ?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring