Tuesday, 29 October 2013

KENCING TIKUS (Leptospirosis) - testimoni Bio Velocity Sleep Mate!

Testimoni #biovelocitysleepmate from fellow TLC Sister!


the client yang beli #bvsm ni memang ada rheumatoid and scoliosis, so niat membeli pelapik tilam cahaya dhuha ialah untuk membantu kurangkan sakit and nak rehat yang cukup :)

tup-tup tidur 1 malam je esok pagi terus muntah darah!

so pegi check kat hospital, doctor detect kuman KENCING TIKUS (Leptospirosis) in her blood stream!
Luckily dapat detect awal (less than 4 days ) sebab usually simptom kencing tikus ni hanya dapat dikesan bila dah advance!

Doktor pun sampai hairan macam mana boleh detect cepat? siap tanya, awak buat apa semalam?
client cakap die makan minum mcm biasa, cuma baru tidur atas #bvsm la malam tadi...
doc terus tanya apa tu #bvsm, and tak sengaja terclose pulak sales dengan doctor :)

beauty of this product and biz - sharing is caring!
tak sangka, dengan tidur atas #bvsm dapat bantu tingkatkan immune system and also buang toxins in our body!
yang tak sakit pun, should get one untuk maintain kesihatan, and also detect apa yg kita tak nampak !

read more on #biovelocitysleepmate :)

Best kan ada Bio Velocity Sleep Mate - bukan je bantu masalah kesihatan , malah boleh detect benda asing dalam badan kita!

so get one now!
xoxo
Isma
 019-339 3340
ismalinaishak@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring