Tuesday, 31 December 2013

Premium Beautiful & Bio Velocity Sleepmate Ansuran (Instalment) 2013 + Cash Rebate Promotion!

click here for latest promo!
http://www.ismalina.com/2014/04/premium-beautiful-promo-2014-classic-vs.html

** sticky post, scroll down for new entries!
*** promo extended til 31 Dec 2013!

Hola readers

I've been busy with TLC activities and siapkan Gold Coast tickets for my partners, sampai terlupa nak update bloggg!

Banyak sangat nak updates, our free weekly classes at TLC Prima Sri Gombak dah pun mula after Raya (exclusive for TLC members!), quarterly seminars by B32 and anugerah SM & SSM yang terakhir tahun ni, dah pun berlansung last month!

Alhamdulillah - semakin ramai biz partners yang naik pentas...congratsss!

Now nak siapkan pangkat Diamond pulak untk rakan2 kongsikuuu

Eh terside tracked as usual :P

Just nak inform uols that I currently have a few Premium Beautiful sets for instalment, and also BioVelocity Sleepmate!


Syarat-syarat untuk instalment Premium Beautiful:

1) Max 12 bulan
2) Bayaran RM200 sebulan
3) Harga 1 full set ikut ukuran badan - pls whatsapp/SMS me at 019-3393340 untuk consultation ukuran

Syarat-syarat untuk instalment BioVelocity Sleepmate:
1) Max 6 bulan
2) Bayaran RM200 sebulan (5 bulan pertama) balance bulan ke-6 RM288 = Total RM1,288 
3) BVSM akan diberi setelah deposit pertama RM200 dibayar


PROMO CASH REBATE PREMIUM BEAUTIFUL & BIOVELOCITY SLEEPMATE!

untuk yang ada budget untuk membeli Premium Beautiful secara cash atau credit card, I akan berikan harga special untuk uols semua!

1) Harga Premium Beautiful RM2,000 -RM2,200 (ikut ukuran badan, I akan fitting uols sampai uols dapat size yang betul2, selesa dan sesuai dengan badan ; yang penting boleh pakai 8 jam seheri untuk kesan optimum!).Lepas tu uols akan dapat balik RM225 cash rebate!
so effectively uols hanya spend RM1,775 -1,975 untuk 1 set Premium Beautiful ni!
SUPERJIMATTT!

Kalau uols beli in bulk , let's say kumpul kawan 3 orang and beli 3 set sama2, uols akan dapat total cash rebate utk 3 set tu RM1,000 :)
So 1 set tu jatuh jadi RM1,667 -1,867 jeeeee!



2) Harga BioVelocity Sleepmate at RM1,288, and uols akan dapat balik cash rebate RM120 .
So nett uols dapat harga RM1,168 untuk 1 unit BVSM tauuu...



Now kita ada promo untuk Bulk purchase of 3 units BVSM - uols boleh beli set ke-4 dengan harga RM300 sahaja!
so uols dapat beli 4 set at a total of RM4,164 , then tolak lagi cash rebate RM360 (untuk 3 set tadi !)

SUPERJIMAT PRICE is RM951 per set of Bio Velocity Sleepmate!!!!!!!

3) untuk pembelian credit card, ada 0% 12 months instalment untuk credit card Hong Leong Bank, Citibank and Public Bank! credit card bank lain pun boleh buat instalment; cuma ada sedikit upfront fee dalam 3-7% (RM60-RM140). But still murah sebab uols dah dapat cash rebate kannn...

4) untuk pembelian secara cash dan credit card ni, I pun akan bagi some MYSTERY FREE GIFT untuk uols!

ok so now, I dah bagi a few option untuk uols dapatkan Superbrands products ni!

yang risau pasal cashflow or takde credit card, uols boleh opt untuk cash instalment... i jual at harga retail yang ditetapkan oleh syarikat ya....lain sikit dnegan harga beli cash sebab i dahulukan duit sendiri untuk belikan set uols :)
mind you, set cash instalment PB and BVSM ni limited and selling fast, so cepat2 BOOK okayyy

untuk yang ada flexibility sikit, why not opt untuk beli secara cash/credit card - lagi jimat kalo beli in bulk!
kelebihannya ialah uols dapat beli at member's price and dapat cash rebate :)
manfaat PB and BVSM ni uols boleh tengok kat my other entries and Google - dah terbukti banyak testimoni kesihatan yang ada :)

so don't miss this great PROMO!
First come first serve basis yaaa!

p/s: please leave your contact details via CONTACT ME button OR SMS/Whatsapp me at 019-339 3340

xoxo
Isma

More info ( click link below):

1 - TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE 2013

2- BIO VELOCITY SLEEP MATE FULL INFO ( termasuk kajian makmal klinikal)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring