Thursday, 14 November 2013

TOP LEADERS CIRCLE - TLC MELAKA 1st class :)

alhamdulilah

so may things planned by TLC for TLC in 2013/2014 :)

one of it is our outstation classes!

khas untuk biz partners diluar Lembah Klang....we will have bi-weekly classes to empower their biz and product knowledge!

of course, our weekly class at TLC Centre still on, biz partners seluruh Malaysia sentiasa dialu-alukan ke TLCC!

cuma, sometimes kita faham juga kekangan partners di luar KL ni, with family commitment, sometimes work kan...tak selalu mereka boleh turun ke KL untuk mantapkan ilmu biz :)

so, we have started our first class for TLC Melaka!

congrats to our TLC sisters and biz partners in Melaka for making the class arrangement - our weekly class will be held at Hai-O Branch in Melaka Raya !
so far, kelas ni kita buat setiap minggu, Khamis malam Jumaat , 8.30pm :)

so untuk 1st class ni , TLC leaders from KL pakat turun ramai2 untk bagi support for our Melaka counterparts :) syukur, I pun ada seorang biz partner die Melaka - Nurul Ain Abas .... so it's a good start for orang-orang Melaka untuk explore Sohobiz opportunity with Top Leaders Circle (TLC)

Kali ni DDM Salleha Roslan bertugas di TLC Melaka!
dikalangan TLC Leaders, kitorang panggil Salleha ni Ratu Premium Beautiful, sebab die memang obsessed sangan dengan PB , and one of Premium Beautiful Top Sellers jugak nihhh!

dengan tunjuk ajar TLC, kebanyakan TLC leaders yang dah berpengalaman, memang senang-senang je boleh jual 10 set Premium Beautiful secara cash setiap bulan :) 

of course, semua ni perlukan ilmu dan usaha yang konsisten ...bu if we can, then, surely uols pun memang boleh sangatttt!

so our 1st slot was product knowledge about Premium Beautiful!
perkongsian dari Salleha memang terbaikkk!
kalo dari orang yg zero knowledge, balik dari kelas mesti dah confident giller nak sharing pasal Premium Beautiful ni....

bukan susah sangat pun nak jual Premium Beautiful - barang dah baik, Superbrands lagi,
so u just need the right ilmu je...

inshaAllahh, next class nanti, kita rotate ajar tentang produk2 hot selling kita yang lain pula :)

then, next segment is by our beloved CDM Salha Zain :)
kak salha kupaskan pulak tentang biz opportunity with TLC , the benefits you can get with us and how easy this biz is!
afterall we just need to start with retailing, then EXPAND!
simple je :)

I'm so happy with the turn out of our 1st class :) 
nampak sangat semangat orang-orang Melaka nak buat biz SOHOBIZ dengan TLC ni...
with this extra support, I hope lepas ni our Melaka counterparts akan meletop2 lagi yaaa

and after class, TLC Melaka arranged a surprise cake for Kak Salha!
terharu sangatttt
our sisterhood bond goes beyond biz - sharing ilmu, experience and life journey together!

plus Melaka tempat yg sangat happenning utk makan hihi


makan dulu kat Umbai Dalam before pegi kelas :)


cantik sangat branch Hai-O kat Melaka ni...kelas pun sangat-sangat selesa!


TLC in Melaka!


Kak Dyna- the class initiator and also emcee for the nite!


DDM Salleha- Ratu Premium Beautifulll!


myself and my protege Ain :)
uols nk fitting-fitting Premium Beautiful in Melaka, or nak tengok demo BioVelocity Sleepmate, boleh contact Ain kayyy



surprise birthday cake for kak salha and Salleha :)


us with Sohonita Icon, Salha Zain :)

lepas class makan asam pedas claypot pulakkkk hihi



ukhuwah - bukan sekadar buat biz sama2...we are a family!

uols yang nak join TLC in Melaka, jangan malu-malu contact me for info yaaa :)

xoxo
Isma 
019-3393340
ismalinaishak@gmail.com




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring