Tuesday, 31 December 2013

Premium Beautiful & Bio Velocity Sleepmate Ansuran (Instalment) 2013 + Cash Rebate Promotion!

click here for latest promo!
http://www.ismalina.com/2014/04/premium-beautiful-promo-2014-classic-vs.html

** sticky post, scroll down for new entries!
*** promo extended til 31 Dec 2013!

Hola readers

I've been busy with TLC activities and siapkan Gold Coast tickets for my partners, sampai terlupa nak update bloggg!

Banyak sangat nak updates, our free weekly classes at TLC Prima Sri Gombak dah pun mula after Raya (exclusive for TLC members!), quarterly seminars by B32 and anugerah SM & SSM yang terakhir tahun ni, dah pun berlansung last month!

Alhamdulillah - semakin ramai biz partners yang naik pentas...congratsss!

Now nak siapkan pangkat Diamond pulak untk rakan2 kongsikuuu

Eh terside tracked as usual :P

Just nak inform uols that I currently have a few Premium Beautiful sets for instalment, and also BioVelocity Sleepmate!


Syarat-syarat untuk instalment Premium Beautiful:

1) Max 12 bulan
2) Bayaran RM200 sebulan
3) Harga 1 full set ikut ukuran badan - pls whatsapp/SMS me at 019-3393340 untuk consultation ukuran

Syarat-syarat untuk instalment BioVelocity Sleepmate:
1) Max 6 bulan
2) Bayaran RM200 sebulan (5 bulan pertama) balance bulan ke-6 RM288 = Total RM1,288 
3) BVSM akan diberi setelah deposit pertama RM200 dibayar


PROMO CASH REBATE PREMIUM BEAUTIFUL & BIOVELOCITY SLEEPMATE!

untuk yang ada budget untuk membeli Premium Beautiful secara cash atau credit card, I akan berikan harga special untuk uols semua!

1) Harga Premium Beautiful RM2,000 -RM2,200 (ikut ukuran badan, I akan fitting uols sampai uols dapat size yang betul2, selesa dan sesuai dengan badan ; yang penting boleh pakai 8 jam seheri untuk kesan optimum!).Lepas tu uols akan dapat balik RM225 cash rebate!
so effectively uols hanya spend RM1,775 -1,975 untuk 1 set Premium Beautiful ni!
SUPERJIMATTT!

Kalau uols beli in bulk , let's say kumpul kawan 3 orang and beli 3 set sama2, uols akan dapat total cash rebate utk 3 set tu RM1,000 :)
So 1 set tu jatuh jadi RM1,667 -1,867 jeeeee!



2) Harga BioVelocity Sleepmate at RM1,288, and uols akan dapat balik cash rebate RM120 .
So nett uols dapat harga RM1,168 untuk 1 unit BVSM tauuu...



Now kita ada promo untuk Bulk purchase of 3 units BVSM - uols boleh beli set ke-4 dengan harga RM300 sahaja!
so uols dapat beli 4 set at a total of RM4,164 , then tolak lagi cash rebate RM360 (untuk 3 set tadi !)

SUPERJIMAT PRICE is RM951 per set of Bio Velocity Sleepmate!!!!!!!

3) untuk pembelian credit card, ada 0% 12 months instalment untuk credit card Hong Leong Bank, Citibank and Public Bank! credit card bank lain pun boleh buat instalment; cuma ada sedikit upfront fee dalam 3-7% (RM60-RM140). But still murah sebab uols dah dapat cash rebate kannn...

4) untuk pembelian secara cash dan credit card ni, I pun akan bagi some MYSTERY FREE GIFT untuk uols!

ok so now, I dah bagi a few option untuk uols dapatkan Superbrands products ni!

yang risau pasal cashflow or takde credit card, uols boleh opt untuk cash instalment... i jual at harga retail yang ditetapkan oleh syarikat ya....lain sikit dnegan harga beli cash sebab i dahulukan duit sendiri untuk belikan set uols :)
mind you, set cash instalment PB and BVSM ni limited and selling fast, so cepat2 BOOK okayyy

untuk yang ada flexibility sikit, why not opt untuk beli secara cash/credit card - lagi jimat kalo beli in bulk!
kelebihannya ialah uols dapat beli at member's price and dapat cash rebate :)
manfaat PB and BVSM ni uols boleh tengok kat my other entries and Google - dah terbukti banyak testimoni kesihatan yang ada :)

so don't miss this great PROMO!
First come first serve basis yaaa!

p/s: please leave your contact details via CONTACT ME button OR SMS/Whatsapp me at 019-339 3340

xoxo
Isma

More info ( click link below):

1 - TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE 2013

2- BIO VELOCITY SLEEP MATE FULL INFO ( termasuk kajian makmal klinikal)



Monday, 2 December 2013

Majlis Ulangtahun Syarikat ke-21 dan celebration CDM Izyan Liyana

congratulations to my beloved mentor CDM Izyan  Liyana for achieving RM2 MILLION GROUP SALES!

in this business, pencapaian setiap pangkat kita diraikan ...and of course CDM atau Crown Diamond Manager ni pangkat yang tertinggi dalam biz ni.... celebration die pasti lebih grand dari pangkat-pangkat yang lain :)

best thing is that, tak ada quota untuk capai apa-apa dalam business ni tau - siapa je yang capai penjualan berkumpulan sebangyak RM 2 juta, memang boleh dapat pangkat CDM = 41% profit sharing ...

of course, pencapaian ni ambil masa, and tak ada shortcut :)
dalam biz Hai-O ni, kalo nak naik pangkat, you mesti ada at least seorang rakan kongsi dalam your network yang berpangkat bawah you, so nak naik pangkat means you have to develop your leadership skills untuk naikkan pangkat rakan kongsi juga ....bukan syok sendiri naik pangkat sorang-sorang, or goyang-goyang kaki sambil biz partners bersusah payah naikkan diri sendiri ...

As for my leader Izyan, I'm really proud of her - perjalanan biz beliau bukan mudahhh....
bermula sebagai  engineering graduate  dan juga pekerja sektor kerajaan dengan gaji RM1,800...
masa tu beliau tinggal di Shah Alam dan bekerja kat Jalan Duta....separuh dari gaji habis kat minyak, makan dan toll je....
Husband pulak tinggal jauh - kira perkahwinan jarak jauh la ni....husband Izyan kerja di Kedah...pegawai kerajaan juga...
bayangkan ibu muda (masa tu anak seorang) manage anak, kerja , berulang alik meredah jam Shah Alam-KL , dengan gaji yang ciput ....

bermula dengan just jadi blog reader our mentor Salha Zain, Izyan took a step untuk find out macam mana dia boleh keluar dari rutin hidup yang menyesakkan tu...

nak beri lebih baik untuk diri sendiri dan anak die Syahir...
yelah let's face it, gaji RM1,800 nak hidup kat KL ni, jangan haraplah dapat buat simpanan untuk anak kan...
kalau ada pun mungkin tak banyak....

bermula dengan biz ni, Izyan terus tak pandang belakang, resign and terus buat biz ni full time!
I may not have her courage - but I think for her, there's nothing to lose
gaji RM1,800 vs minimum RM3,000 sebulan bonus Hai-O (untuk yang baru mula!)

and bila you buat biz fulltime, boleh spare more time untuk tengok anak sendiri...
maybe hantar 4 -6 jam sehari kat nursery (so that you can focus on biz) bila balik, dah tak stress and boleh layan anak dengan happy...

pagi-pagi pun takde rush nak pegi kerja , bangun pukul 5.30 pagi siap2 kan anak hantar ke babysitter/nursery :)
boleh relax, siapkan breakfast ....hantar anak kat nursery pukul 9 or 10 pagi and then boleh focus buat online business or pergi biz appointments :)

paling I kagum dengan Izyan kan...she never failed untuk pergi kelas, despite kelas we olls kat Batu Caves!
and die stay sampai habis tauuuu

kalau nak fikirkan - jauh jugak kan Shah Alam ke Batu Caves tu, and kelas memang 2 kali seminggu....
35km per way...so 140km seminggu!

I adore her persistence, and determination!
memang kuat semangat Izyan ..and knowing her personally, I know mmg push factor Izyan ialah anak-anak beliau...

business tetap ada ups and downs, tetap ada ujian dan cabaran,...slowly but surely....4 tahun berbiz, dapat jugak Izyan capai tahap tertinggi dalam biz ni!
dah pun merasa income 5 angka gemok ....
gemok macam mana tu?
bolehla...dalam 20 - 30k sebulan...
kalo nak tunggu kat tempat kerja kita sekarang, kerja 15 tahun pun belum tentu dapat income sebulan macam tu kan...

bukan lama sangat pun kan?
kalau biz convensional, nak dapat balik modal pun makan masa 5 tahun....

dalam our biz, sambil biz ONLINE dan OFFLINE, 2-4 tahun dah capai tahap tertinggi dalam biz ni...
in fact, nak merasa income 5 angka...macam belas-belas ribu sebulan tu, tak sampai 6 bulan berbiz pun dah boleh merasa....

anyhow, I feel Izyan totally deserved it!
saje je story mory kat sini, sebab I nak semua tahu, tak semua orang dapat berjaya dengan mudah!
kena ada semangat yang kuat, and visualization masa depan yang clear :)
of course doa pada Allah dan USAHA tanpa jemu....

so enjoy the pictures from our glorious celebration!
and doakan kami akan lebih berjaya di masa hadapan - and will grace the CDM stage soon :)





my favourite singer - Misha Omar, superb performance!




xoxo
Isma

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring