Friday, 18 April 2014

bila Safiyyah buat "bubbles" then mengencesss

hurmmm

now, bila jumpa orang, diorg selalu tanya, baby dah pandai apa?

hahah susah nak menjawab nihhh lol

well, at 85 days aka almost 3 months, Safiyyah dah pandai angkat kepala and mengesot :)


kadang kalo tido pun dari point A ke point B die tu...sampai jatuh tilam pun ada (kite letak tilam baby atas katil heheh)...punya mengesot, sampai kadang-kadang tu masuk ketiak mmummy or walid die hahahah

babies are so amusing kannn

pastu die dah pandai menegur orang, buat bunyi2 cute die tu....eh, eh, ah ah laaa...sometimes kuat jugak suara die panggil2 orang bila takde org layan die heheheh

haaa

cume yang tak tahan tu bile die mula buat bubbles air lir and mengencess

korang tau tak apa mengencess tu?

hahahah

ni bahasa orang Jawa la...maksud die meleleh air liurrr

adoii buat mummy stress bila die meleleh banyakkk...sampai basah baju kadang2 tuuu

risau lah kan...tak elok kalo dada baby basah...takut sejuk plak

orang kata kalo baby ngencess ni, mak die ada mengidam something masa pregnant tapi tak dapat 

betul ke?

plus orang kata bila baby meleleh ni, rambut mak die akan banyak gugur...

tak perasan lah pulak yang tu...sebab baru je potong rambut pendek 2 weeks ago :)

hehehe

takpelahhh..leleh leleh pun mummy tetap sayang Fya yerrr
 (walaupun aku stress dok lap bubbles2 die tuhh hahahah)


p/s : nampak tak dlm gambar tu die buat bubblesss ...eeiiii gerammm!

xoxo
Isma

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring