Wednesday, 16 April 2014

Expressing Breastmilk with Premium Beautiful!

Ramai sangat mommies risau camne plak nak pump bile pakai PB kan...

Takyah risau...senang je..tgk i tengah pump sambil pakai PB ni haaa..
Takyah nak pakai tube yg ada lobang utk #breastfeeding itu...kite selit kat PB je sonang...


Milk production pun banyak...and #breastengorgement pun tak rasa sakittt..kadang2 sampai terlupa nak g pump hahah sbb tak rasa miss B bengkak punn...

And i notice semenjak i minum #bbpluscollagen ...susu jadi pekat sikit and kulit Safiyyah #nursafiyyahaddeena pun mmg jarang2 kering or kena rashes :)

Isma 019 339 3340 for promo Premium Beautiful and BBPlus Collagen !


#ismalinadotcom #topleaderscircle #tlcprotege #tlcadalahkami #kamiadalahtlc #corset #tambahsusubadan #love ##losebabyweight

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring