Tuesday, 1 April 2014

Premium Beautiful Promo 2015! Classic vs Elegance :)

Salam deariess

macam dah lama tak update blog kannn

a bit busy lately, adjusting my already full life with fulltime job, biz and now, motherhood!

just nak update uols about latest Premium Beautiful Promo 2015!

untuk yang belum tahu, now kita ada a new range for Premium Beautiful which is PB ELEGANCE!

Boleh tengok kat poster bawah ni, apa beza between the Classic PREMIUM BEAUTIFUL (warna hitam) and Elegance PREMIUM BEAUTIFUL ( warna metallic grey)

apa yang bezanya, besides warna nya ya?
Elegance is more to maintaining body shape yang ada, kain die lebih lembut dan lebih memberi.
so untuk yang dah dapat bentuk badan idaman, or yang pakai PB for health issues sahaja like sakit belakang, slip disc, or aunties2 yang bei korset untuk selesa and bukan nak kurus, thi is the best range for you!

Classic pulak lebih kepada re-shaping, so lebih sesuai untuk yang nak tegapkan asset2 , yang nak bentuk balik badan dan spare2 tyre tuuu....

other than that, memang function die exactly sama :)


so, now kita ada promo untuk 1 set Premium Beautiful, ataupun 2 set Premium Beautiful (sama ada uols nak 2 set Classic/Elegance atau pun 1 set Classic dan 1 set Elegance..)..ada cash rebate RM150 dan RM350 accordingly :)

kalo beli dengan promo ni, uols boleh jimat almost RM200 dari harga asal korset ni!

so, grab it fast!

boleh tengok my own Premium Beautiful testimony here:

and my recent transformation with Premium Beautiful, just 50 days after delivering my baby!


untuk yang nak SPECIAL DISCOUNT AND FREE GIFT, boleh contact me directly.

SMS/Whatsapp Isma 019-3393340 okayyy


xoxo
Isma

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring