Friday, 4 April 2014

rahsia muda jelita !


Kadang2 kita rajin jogging la zumba lah, tapi target areas masih tak menepati sasaran kan?


Come join us at our beauty talk this SUNDAY 6 APRIL 2014!
We will have our beauty expert explaining why those #lemakdegil are so hard to lose - eventho kite exercise and diet! Then uols boleh try sendiri product hot SLIM IN 9 MINS!
Instant result tauuu!!!
Seriously, without DIET, RIGOROUS EXERCISE, SUNTIKAN OR PILLS!
its also HALAL and ada sijil.KKM ;)



WA ISMA 0193393340 to register !
We have special gift for 50 early birds and also attractive #luckydraw !



Jom jom korek #rahsiamudajelita !


Testimoni #susukmoden #rahsiamudajelita - ni diri sendiri punya kayyy ;)
Alhamdulillah...pouch lepas bersalin tinggal sikit lagi...excess skin yg stretch ms#pregnancy mmg degil nk turun kann...upper abs dah kembali ke 83cm...lower abs je kena work hard...

So smlm kite try krim #kempisperut tu....OMG mmg turun 3cm lepas 9 minit apply n urut membulat kayyy...magic tak magiccc??

Ahhh...korang kalo x percaya jom la dtg je beauty talk kitorang Ahad ni 6 April 2014 kat Prima Sri Gombak. Rugi sangat kalo ketinggalan !!!
Siap ada FREE GIFT lagikkk..and LUCKY DRAW ;)
WA ISMA 019 3393340 to register...LIMITED SEATS tauu



Auntie ni berumur 60an....

You all nampak tak perubahan??... Sungguh ketara kan...

1. Eyebag hilang satu lapis
2. Pipi Tegang
3. Hidung naik
4. Dagu Runcing

Tak tipu.. Berdosa tipu hari Jumaat ni...

* Natural ingridients, non-toxic chemical, safe product*
Tak payah botox, pi rawatan facial yang beribu riban tu...

Bukan itu jer boleh kurus lengan dan peha, remove doublechin, kempis perut dan muka tegang dan dot dot....

AGAIN!
WA ISMA 019 3393340 to register...LIMITED SEATS tauu

XOXO
ISMA

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring