Friday, 23 May 2014

cara-cara pakai Long Girdle Premium Beautiful



hola darlingsss

harini meh nak cite sket cara nak pakai long girdle Premium Beautiful :)

kot-kotlah ada yg beli online ke, pastu seller uols tak ajar ke camne nak pakaiiii

kesian tauuuu

kalao beli dengan i, mesti i guide cara nak pakai, either thru personal fitting (sampai uols selesa ) atau thru Skype (eh eh ini untuk yang jauh2, especially overseas customersss !)

oklahhhhh

sila refer kepada gambarajah di atas kayyy

1 - Mula-mula lipat sikit (ke arah luar ) kat bahagian atas (pinggang) and bawah  (peha) girdle tu....
ni supaya senang nak masukkan dan tarik ke atas nanti :)

2 - pastu, masukkan girdle tu dalam kaki sampai kat bahagian atas lutut....pastuhh bukak kaki sikit macam nak buat body squat/kuda-kuda :)


body squat tu macam kat gambar atas ni...
OK, pastu, kan bahagian atas girdle (yg elastic tu) terlipat ke luar kannn
kunakan jari (jangan guna kuku yerrrr) and pegang kat elastic band tu kat bahagian sisi and tarik ke atas!

dengan posisi squat ni, long girdle tu akan lebih mudah nak sarung :)
trust me, i dah pakai for 3 years hokeyyyy

3 - gambar ke 3 tu untuk betulkan dan alihkan lemak ke punggung - fungsinya untuk naikkan punggung kita...no more flabby butt yerrrr
hihihi
masukkan sebelah tangan ke dalam "love-shape "tu, and sebelah lagik tolak dari luar lemak2 lebihan kat punggung n beha...scoop and total masuk dalam "love shape" tu k :)

4- lepas tu boleh betulkan lipatan kat peha and adjust elastic band sampai selesa :)

i paling suka long girdle Premium Beautiful, sebab kite pakai ikut saiz dan ukurlilit badan kita...
bukan beli ikut S, M, L XL gittewww

and...
takde jerutan macam sosej tu tauuu
and takde tergulung kat peha....

kemas terletak jerrrr

heheheh

oklah...siapa2 yang berminat nak pakai long girdle Premium Beautiful, boleh je contact i for FREE fitting !

xoxo
Isma 019-339 3340

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring