Monday, 19 May 2014

Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful!

baru-baru ni, pagi-pagi lagi I dah terima Whatsapp daripada salah seorang customer Premium Beautiful yang beli dari I setahun yang lalu :)

hairan jugak, apsal la pagi-pagi dah message kita kan...

rupa-rupanya, dia nak beritahu yang dia dah pun pregnant!

Happy sangat sbb dapat excited Whatsapp message from Premium Beautiful customer yg dah 3 tahun cuba for 2nd child, dah pun pregnant 12 weeks....
 sebelum ni rahim die jatuh..so pakai PB untuk tetapkan rahim...syukur lepas 1 year pakai..Allah bagi rezeki jugak...

And another PB + #susukmoden user pun ada contact I last week ...dah 7 tahun berkahwin...sebagai ikhtiar, pakai PB dulu for almost 1 year...then baru-baru ni ( 2 bulan lepas) try #susukmoden on both husband and wife... alhamdulillah...dah pun pregnant 7 weeks !

Seronok berbiz and menambahnilai hidup orang lain...to these excited mommies to be...take good care of urself and i doakan semoga selamat sehingga melahirkan :)

Harini I nak story -mory sket pasal kelebihan Long girdle Premium Beautiful.... yelah, apsal plak ramai wanita since 20 years ago pakai Premium Beautiful corset ni kan? dahlah harga die pun PREMIUM kannn...siap ada yang repeat beli untuk 2nd and 3rd set lagikkkk...mesti ada yang bestnyaaa :)



Kelebihan Long Girdle

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak - macam testimoni customer i tadi, lepas anak pertama die, mmg rahim die jatuh! so bila rahim jatuh mmg ada masalah sikit nak conceive ....sambil usaha berurut dengan bidan...pakai PB long girdle hari-hari untuk tetapkan kedudukan rahim :)

anak-anak dara zaman sekarang pun banyak yang ada masalah rahim jatuh...yelah dengan lifestyle skarang kan kite lasak sikit...angkat barang2 berat etc...

so jagalah rahim anda dengan pakai Long Girdle PB yaaa

2. Menstabilkan hormon - ni of courselah, sebab die lancarkan peredaran darah kita...so hormon pun stable :)

3. Mengurangkan senggugut - yang ni paling banyak testimoni customers! 
sebab, far infrared paling banyak dalam corset Premium Beautiful ni ialah dekat bahagian rahim kita :)
so mmg peredaran darah akan lancar, lalu boleh bantu pecahkan darah2 beku dalam rahim tu...
kalau yg 1st time pakai PB, mesti akan rasa warm-warm gitewww

ada testimoni my customer , die everytime period mesti akan MC sehari, sbb senggugut teruk!
lepas pakai PB, kali pertama die tak sedar pun die period, sbb tak sakit lansung :)

best kannn

4. Membantu perlekatan janin - those yang selalu gugur or susah lekat bleh cuba PB, sebab mmg ada testimoni yang berjaya lekat ... Apa pun, rezeki anak keje Allah swt, yet kita kena usaha :)

5. Mencantikkan punggung - yang mana yg leper, lembik, ada selulit tu, mmg digalakkan pakai Pb Corset, sbb dia alihkan balik lemak yg dah bersepah2 ke peha  tu, bentuk balik punggung uols  :)

kalo uols tengok, long girdle PB, kat bahagian punggung tu ada LOVE SHAPE, nipis sikit dr bahagian tepi girdle tu...so die takkan bakar lemak kat punggung, tapi mantapkan pulak punggung kita ...
tapi die kecikkan bahagian tepi peha, and no more peha gesel2 :)

6. Mengurangkan keputihan - yang ni pun mmg terbukti! ada testimoni anak dara, die selama ni takde keputihan, 1st time pakai tu, seminggu keluar keputihan berketul2 macam period!
actually mmg effect die macam bertangas, keluarkan yg tak elok dlm rahim kita....





so, grab your own set now!
just Whatsapp me to arrange for a free fitting and consultation :)

promo cash rebate RM250 pun masih ada, so you can get yours at a cheaper price :)
free gift pun ada untuk pembelian secara full cash atau credit card :)

0% 12 months instalment available untuk pembelian secara credit card untuk bank berikut:
PUBLIC BANK
HONG LEONG BANK
CITIBANK

xoxo
Isma 019- 339 3340

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring