Friday, 9 May 2014

Nur Safiyyah Addeena at 3 months :)

21 April 2014 - Fya dah 3 bulan :)

just nak compile some of her photos dari lahir sampai sekarang hehehe

now Fya dah pandai nyanyi2, angkat kepala and very alert :)



ni masa 2nd day Fya lahir - still kat Prince Court :)


ni masa 2 minggu - masa ni Fya still ada rambut from dalam prut mummy!


gambar ni i amik masa sleepless nights during her 1st month :) masa ni Fya tak mo tido dari pukul 1 pagi sampai azan subuhhh

ni gambar walid main-main dengan Safiyyah sebelum pegi kerja hihi..
ramai yg cakap muka Fya ikut bapak diee 


ni Fya at day 35 :) baru lepas nenen hihi


thanks to maklang and paklang, belikan 1st gown untuk Safiyyah :) ni Fya pakai masa my cousin Nadia's wedding kat Felda Villa on early March 2014

ni pun masa sleepless nite...layan Fya main-main in the wee hours of the nite :)

ni Fya masa wedding makngah and pakngah kat Masjid Sultan Salahuddin Shah Alam :)
masa ni Fya demam sikit sebab baru lepas amik her vaccine at 6 weeks..
hari ni jugak MH370 hilang...8 March 2014

Fya dah botak!
ni after her aqiqah at FINAS on 9 March 2014

muka budak cheekyyyy

ni Fya dah start bam bam

dah pandai senyum tengok camera!

Ramai yang kata mata Fya besarrr...I especially love to watch her eyes masa die tengah breastfeed hihi


kalo jalan ngan walid, mesti pakaikan Fya her snowcap from Price Court ni...
ni masa dinner to celebrate my husband's birthday kat Las Vacas

budak cheeky ni suka ketawa-ketawa 

Fya dah panjang and bam bam...fully breastfed :)

muka merajuk baru bangun tido heheh

ni Fya practice meniarap n angkat kepala - this one at 90 days akak 3 months :)


main-main ngan mummy!

main-main ngan walid :)

xoxo
Isma



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring