Tuesday, 6 May 2014

Rahsia Muda Jelita dengan SusukModen!

assalamualaikum readers!
susah betul nak cari masa blogging nowadays, agaknya macam nilah cabaran ibu berkerjaya + berbiz :)

It's audit time in office so I'm triple busy than normal...natijah kerjaya sebagai Chartered Accountant kan...

Well harini nak bercerita dengan uols about our event Rahsia Muda Jelita yang berlansung last month!

Alhamdulillah, our pilot beauty workshop ni dapat dijalankan secara sederhana, dengan kehadiran hampir 25 orang :)

despite short notice, ramai jugak kawan2 kita kat luar sana teruja nak muka runcing, lengan dan peha kurus and perut kempis !

so event dimulakan dengan penerangan tentang produk #SUSUKMODEN ni daripada our product expert from HQ , Miss Scarlett and Miss Liza :)

seronok sangat dengar mereka berkongsi mengenai kesihatan, hormon dan manusia...jangan main-main, hormon kita wanita akan berkurangan 33% setiap 10 tahun selepas umur 30 !

erkkkk

sebab hormon tak seimbang nilahh kita boleh jadi stress, gemuk, moody (thus tendency makan banyak etc) , masalah dalaman (cancer, cyst, etc) and water retention :)

patutlah ada yg duk exercise gila2 pun, perut still buncitttt

hehehe

so lepas tu Miss Liza pun buat demo #SUSUKMODEN on one of our guest!
memang result instant and berkesannnn!








terus pakat ramai2 beli :)





lepas tu pulak, I diberi amanah untuk terangkan macam mana kalo kita nak pakai  #SUSUKMODEN ni secara PERCUMA!

yelah, sambil nak cantik dan sihat, kita pakai FREE and buat side income sikit dalam RM500 sebulannn

oklah tu kannn

then ada cabutan bertuah and some refreshments :)

all in all, a very fun project!

tak sabar nak buat lagiii heheheh

nanti i ajak uols kalo ada events ni lagi kayyy

till later





xoxo
Isma

p/s: if uols berminat nak buat small demo kat rumah ke, kat office ke , jangan malu2 contact i ya (ISMA 019-339 3340)
I mencari pengedar #SUSUKMODEN di seluruh Malaysia - modal sangat RENDAH dan training disediakan :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring