Monday, 26 May 2014

sabun marine essence pengganti CETAPHIL MILD CLEANSER untuk kulit eczema?

heee

seronok sangat berbiz niii

customer bodywash Marine Essence beritahu...

anak die yg eczema tu sesuai sangat pakai bodywashhh

korang tahu tak pasal Marine Essence Bodywash?
best tauuu
sebab die very mild, and cheap !

sesuai untuk semua lapisan masyarakat, including babies :)

kandungan die ada Garam Buluh, yg elok untuk sembuhkan sakit kulittt
and sabun Marine Essence takde SLES; 

Sodium laureth sulfate, or sodium lauryl ether sulfate (SLES), is an anionic detergent and surfactant found in many personal care products (soaps, shampoos, toothpaste etc.). SLES is an inexpensive and very effective foaming agent.[1] SLES, SLS, ALS and sodium pareth sulfate are surfactants that are used in many cosmetic products for their cleansing and emulsifying properties. They behave similarly to soap.SLES is an irritant like many other detergents, with the irritation increasing with concentration.[2] It has also been shown that SLES causes eye or skin irritation in experiments done on animals and humans

haaa...dats why, mmg elok untuk yang ada masalah kulit or kulit sensitiffff


kalo tak, die spend RM100 sebulan (500ml nye bottle) untuk beli sabun Cetaphil Mild Cleanser untuk mandikan anak die...
pastu husband die pun pakai, untuk kecutkan jerawat badan yg tumbuh kat bahu and belakang badan ...
(ni normal lah for guyss )

yee, kalo pegi jumpa pakar kulit, mmg die akan bagi cleanser CETAPHILni untuk muka, badan, semualahhhh

dulu masa sekolah menengah, muka i, kena jerawat terukkkk, jumpa dermatologist Dr Md Noh, mmg sabun Cetaphil ni jugaklaa dipakaiiiii hehehehe


cambi ha rupa die



botol yg ke-3 besar tu (250ml) usually harga die dalam RM45-50 kat Watson or Guardian :)

tapi kalo beli Marine Essence Bodywash, just RM33 for 250ml :)

kalo nak murah lagi, boleh beli in bulk :) 

i bagi special price untuk pembelian 5 botol ke atassss

pasti penjimatan maksimummmm

xoxo
Isma 019-339 3340

p/s: yang nak jadi agent and dapat side income dalam RM500 sebulan pun bolehhh :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring