Monday, 30 June 2014

Harga Premium Beautiful - Promo RAMADHAN 2014!

assalamualaikum darlingss :)

just nak umumkan, promo Raya 2014 untuk Premium Beautiful dah bermula :)





promo ni terhad untuk pembelian secara full cash / credit card :)
0% 12 months instalment available untuk pemegang credit card
 CITIBANK, HONG LEONG BANK dan PUBLIC BANK 

harga 1 set Premium Beautiful Classic adalah dalam range RM2,000 ke RM2,200 - lebih sesuai untuk yang nak re-shape, nak kurus , nak re-align balik badan masing-masing

harga 1 set  Premium Beautiful Elegance (kain lebih lembut, french lace ) RM2,300 ke RM2,600 - sesuai untuk yang dah kurus , tapi just nak mantapkan asset, yang cari corset just untuk maintain shape yang ada sekarang, yg nak pakai untuk betulkan tulang belakang, atau yang lebih berusia dan tak berapa suka corset yang ketat :)

So macam mana nak kira cash rebate ni yer?

CONTOH 1:

 kalo anda nak beli 2 SET PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC (dua-dua range size kecil)
**size mesti ditentukan dengan ukuran badan pemakai

Total price: RM4,000 - cash rebate RM250 = RM3,750 (RM1,875 per set)
+
2 set TUPPERWARE RAYA SET (free gift)
+
2 botol PB WASH (free gift)

CONTOH 2

 kalo anda nak beli 1 SET PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC + 1 SET PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE (dua-dua range size kecil)
**size mesti ditentukan dengan ukuran badan pemakai

Total price = RM4,300 - cash rebate RM300 = RM4,000 (RM2,000 per set)
+
2 set TUPPERWARE RAYA SET (free gift)
+
2 botol PB WASH (free gift)


PROMO VALID SEHINGGA 30 JUN 2014!

senang kan? I dah letak harga, so inshaAllah i boleh tailor to suit setiap orang punya budget!
jangan risau, both set Classic dan Elegance tetap ada FAR INFRA RED, so mmg seswai untuk dapatkan benefit kesihatan , just dengan pakai corset :)

now semua orang boleh slim down for raya, sambil hilangkan masalah slip disc, sakit belakang, senggugut, keputihan, gastric dan macam-macam lagikkk!
mmg seswai sangat pakai masa bulan Ramadhan, mmg lagi double up effect die :)

P/S: untuk SPECIAL PRICE, boleh whatsapp/SMS ke no
  Isma 019-339 3340 
 SPECIAL PRICE PB <NAMA> <NO TELEFON>
inshaAllah, I akan bagi price terbaik untuk my blogreaders!

xoxo
Isma





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring