Friday, 31 October 2014

bengkung untuk LELAKI

assalamualaikum semua
kerap jugak orang tanya, Isma takde jual bengkung lelaki ke?

hehehe

yelah, sebab kebanyakannya kita memang jumpa customer perempuan, jarang-jarang update pasal customer lelaki kan?

memang ada bengkung lelaki ni


ramai jugaklah abang-abang sado/ tak berapa sado yang amalkan pakai bengkung/ waist nipper Premium Beautiful ni

eh eh

pelik kan - ada yang dah sasa dado ni pun masih nak pakai bengkung kerrr?

well our back needs to be well supported, and especially for cyclist, motorcyclist, memang sesuai sangat pakai sambil ride...

kurang sakit belakang diorang :)

and of course, yang tak berapa nak ada 6 pack, yang boncettt dan boroiii
tu memang tahap wajib lah pakai waist nipper ni kannnn

memang selesa tauuuu
pakai dalam shirt kerja  takde orang tau ponnnn

tau-tau je " Wahhh bang nampak tegap lah arini"

kelassss :)

duduk lama kat depan komputer pun tak sakit badan...

tidur pun boleh pakai!
ni untuk yang malas nak pakai masa siang lahhhh

okay, harga pulak mampu milik sangatttt

RM600-700 jerrr
LIFETIME WARRANTY untuk wear and tear (FOC repair)

Cara nak order?

1- Ukur bahagian perut uols dalam sentimeter
2- Whatsapp/SMS Isma 019-3393340 < Saya nak bengkung lelaki> <berapa cm> <lokasi anda>


so boleh contact Isma 019-339 3340 cepat-cepat untuk dapatkan size uols yerrr

xoxo
Isma

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring