Monday, 20 October 2014

#klcalling Booth!

assalamualaikum deariess

lama tak update blog kannn

memang busy lah sikit, biasalah juggling mommy duties, work and biz mentor duties too :)

to those yang nak tahu about Premium Beautiful Promo untuk bukan October 2014, inshaAllah I akan update dalam masa terdekat!
yang tak berapa sabar tu...boleh la message or Whatsapp I at 019- 3393340 yerrr

memang ada gift yang istimewa sangat untuk uols..and also uols berpeluang dapat diskaun up to 30%

jangan malu-malu yerrr

contact i cepatttt

okay nak citer sikit, coz last weekend weolls semua ada bukak booth kat KL Calling market, bertempat di Presint Alami , Sek 13 Shah Alam

Alhamdulillah, memang sambutan diluar jangkaan - of course ramai yang datang nak dapatkan promo #sabunketiak #mineralcoffee #bbpluscollagen dan #bioselezapad

paling best bila ramai jugak warga Shah Alam tak ketinggalan set appointment untuk fitting Premium Beautiful!







all in all memang syukur kepada Allah dengan segala rezeki yang diberi!

best buat biz secara berkumpulan ni - semangat kita sentiasa tinggi dan ada group support :)

and KL Calling booth ni weolls dapat jugak jumpa artis -artis terkenal macam Aaron Aziz & Diayan Halik, Aiman Hakim, Nabila Huda, Enot, Fathia

so it's biz and pleasure :)

enjoy the pics ...

thanks to my blogreaders, FB and IG follower yang sudi datang and siap tegur lagikkk

inshaAllah next booth I update uols awal2 kayyy

xoxo
Isma


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring