Tuesday, 18 November 2014

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL 2015 - AWET MUDA!

gemuk menyebabkan kita nampak lebih berusia

dulu Isma pun tak berapa percaya sangat

ala, gemuk ke kurus ke, kalo pandai jaga kulit muka, pandai bergaya, oklah kan

tapi kan - lately, mmg ramai yang bila die dapat bentuk badan ideal ; tak terlalu kurus dan tak terlalu chubby

nampakk sangat muda hokeyyyy

contohnya cik kak ni ..







thu tak, gambar die yang sebelum tu, umur 22? erkkk memang nampak macam like early 30's kan???

gambar yg selepas tu actually tahun ni beliau berumur 29 tahun,7 tahun selepas die pakai #pbcorset!

wowieeee

such a transformation!

of coursela badan tentu2 punya akan kecik sikit dan shapeee

tapi muka die seriously nampak macam muda mudi gituuuu
padahal dah anak 3 uolsss

errrr

memang, kalo uols consistent pakai Premium Beautiful, macam-macam benefits yang uols akan dapat

  • nampak muda ehem ehem
  • bantu masalah sakit belakang or slip disc
  • bantu masalah senggugut dan cyst dalam rahim
  • bantu masalah gastrik
  • bantu masalah migraine
memang all in one lahhhhh!

get your own PB corset now kayyy

Whatsapp je Isma at 019-339 3340 for pricing, size consultation and free fitting!!!

xoxo
Isma

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring