Saturday, 28 February 2015

Harga PREMIUM BEAUTIFUL TERMURAH 2015!

Okay, untuk yang belum tahu, harga Premium Beautiful (PB Corset price) akan naik pada 1 March 2015!

I know, I know



selama 22 tahun dalam pasaran, harga PB Corset ni tak pernah berubah uolss

ni ada kenaikan harga pun, disebabkan sedikit impak GST lahhh

tapi takpee....masih ada peluang untuk uols dapatkan korset Premium Beautiful ni pada harga lama :)

terhad sehingga 28 Feb 2015 je tauuuu

uols boleh baca more info about Premium Beautiful corset kat sini kayyy

bukan itu sahaja, uols berpeluang dapat cash rebate discount sebanyak
  •  RM150 untuk pembelian 1 set Premium Beautiful, atau pun 
  • RM350 untuk pembelian 2 set!


and of course kak Isma akan bagi uols free gift jugakkk
inshaAllah, free gift dari Kak Isma mmg special punyaa hehehe

untuk yang nak beli separately by pieces, boleh baca info kat sini yaaa

ok kepada uols yang dah ada Premium Beautiful, dan nak dapatkan set ke-2, set ke-3 dan seterusnya
atau pun just nak ada extra Long Girdle, Long Bra , Waist Nipper atau nak dapatkan Short Bra PB
Just follow these steps!

1) PM kak Isma no telefon uols..ataupun Whatsapp/SMS kak Isma at 019-339 3340
2) Kak Isma akan ukur balik badan uols - untuk pastikan size uols ada pertukaran atau tak
3) Kak Isma akan quote best price untuk set PB uols/ per piece yang uols nak tu (CASH REBATE PROMOTION ON NOW!!!)
Better beli sebelum 28 FEB 2015, sebab start 1 March, harga akan naik by 10% tauuu
4) kalau nak hantar set yang lama untuk baiki, boleh kak Isma ambil sekali 

so cepat-cepat Whatsapp/SMS me at 019-339 3340
bolh jugak leave your info using Contact Me button and nanti kak Isma akan hubungi uols k

Cash and debit/credit card accepted




xoxo
Isma
Your Premium Beautiful Expert
by Top Leaders Circle

Ampang| Keramat| Kuala Lumpur| Gombak|Wangsa Maju | Setiawangsa

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring