Wednesday, 1 April 2015

My 2nd and 3rd RM100,000 sales in ONE month awards!

Assalamualaikum deariess...
Hola!!!

How are you all today?
Rata-rata kat FB ramai yang update mengenai GST ...fuhhh besar sungguh impak GST rupanya kan?

Yelahhh...dengan keadaan ekonomi yg tak menentu, boleh naik atau turun bila-bila masa jer....it's high time for all of us untuk mulakan 2nd , 3rd source of income untuk family kita

Toksah denial sangat..mmg satu income walaupun campur husband + wife selalunya hanya   cukup-cukup makan sahajaaa

Haaa bercakap tentang 2nd dan 3rd ni...alhamdulillah pada bulan Januari 2015, I berjaya dapat sekali lagi anugerah sales RM100,000 dalam sebulan!

Of course ini adalah anugerah sempena sales berkumpulan selama sebulan melebihi RM100,000!
Sebelum ni, memang dah pernah dapat masa berpangkat Senior Sales Manager dulu, tapi since award ni diperkenalkan semula dalam TLC, semua usahawan yang berpangkat selain dari Crown Diamond Manager pun berpeluang fight untuk anugerah ni!

Actually simbolik anugerah ni ialah - tak kira di pangkat mana pun dalam biz ni, once u capai RM100,000 sales, bermakna income u dalam bulan tersebut pasti mencecah 5 angka!
Sebab tu , incentive macam ni di berikan! Untuk galakkan usahawan TLC berusaha mencapai income 5 angka tuuuuu

Truthfully, I dah bekerja 9 tahun dalam bidang corporate pun belum dapat gaji RM10,000 sebulann
Biz ni pulak, hanya dengan produk Premin Beautiful ni je...boleh melayakkan uols dapat income 5 angka...dalam 10 ribu ke 20ribu...best kan?
Heheh

Ok , 2 celebration diadakan...satu dikelas Dolomite Batu Caves dan satu lagi di TLC! 
Beruntung sangat ni dapat 2 plaque and also jam tangan DKNY from my direct mentor CDM Izyan Liyana!

And dari TLC jugak, DSM Safriza Azwani berjaya terima anugerah 100K bersama dengan I!!!

Dan semasa celebration di TLC center, kami raikan juga 9 orang SSM baru in Januari 2015, simbolik untuk pencapaian sales berkumpulan RM60,000!!!
Ok enjoy the pictures ya!!!

Untuk uols yang nak dapatkan Premium Beautiful corset dengan harga yang murah dan berpatutan di area Kuala Lumpur, Keramat, Wangsa Maju dan Ampang ..jangan segan-segan contact I ya!


xoxo
Isma 
019 339 3340
Ismalinaishak@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring