Sunday, 31 May 2015

(Sticky post) HARGA PREMIUM BEAUTIFUL TERMURAH 2015 !

ok short update!

sempena birthday month Kak Isma  bulan ni, memang nak bagi penghargaan kepada semua client Premium Beautiful!

ok now, just nak uols tahu, harga retail Premium Beautiful Corset adalah dari RM676 sehingga RM3,300, bergantung kepada size dan parts apa yang uols ambil!

tapiiii

just untuk pembelian sehingga 31 May 2015, Kak Isma akan berikan up to RM350 diskaun atas semua pembelian SATU FULL SET PREMIUM BEAUTIFUL!

JIMAT GILLER KAN?

lepas tuuu
semua pembelian akan kak Isma berikan 1 kotak BBPLUS COLLAGEN worth RM220 per box
dan jugak PB NATURAL WASH worth RM50 PERCUMA!!!

barulah cantik luar dan dalam!

so, apa tunggu lagi?

dapatkan set Premium Beautiful uols bulan ni ya!

just contact Kak Isma at 019-339 3340 tau...whatsapp or SMS pun bolehhh







xoxo
Isma

Thursday, 28 May 2015

nak mati pun kena pakai duit?

The moment i saw this, my first thought was -it's not cheap to die nowadays 😂

(this picture is captured at a masjid imn Sentul)


Not sure whether this is standard rate, cheap or expensive ...but even when you pass away, you need money! Haha


Boohoo to those saying duit tak boleh bawak masuk kubur ...ni nak masuk kubur kena spend sikit dulu yer

Lately, so many news of dear friends who died young. Always, benda ni mengingatkan kita, MATI ITU PASTI. Bila2 je boleh jadi.

Of late, i jumpa ramai young adults yg tak ada savings pun, tiap2 bulan negatif cashflow tapi tak buat apa2 tindakan pun nak earn extra.

Jaga-jaga, why not we slap ourselves in the face and just admit that we need the EXTRA MONEY. The least we can do is tak menyusahkan family bila kita mati.


Semoga kita mati dalam pengakhiran yang baik - setelah dapat langsaikan semua hutang, buat savings secukupnya untuk keluarga.

You want to know HOW you can generate extra income?
nak buat biz, tapi tak tahu biz apa?

let's meet up and discuss, professionally

Isma 019-3393340 


Wednesday, 20 May 2015

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE




ramai yang dah tahu mengenai Premium Beautiful Elegance ni, walaupun baru 1 tahun lebih dalam pasaran!

Good news, sekarang, memang Isma fokus 100% kepada Premium Beautiful Elegance sebab demand datang sampai tak menang tangan!

yelah, dah keluar versi terbaru PB Corset kan...kalau uols nak beli, seeloknya belilah version TERBARU!

harga die pun hanya tambah dalam RM300 je dari harga PB classic yang hitam 

so apa features yang menarik pasal Premium Beautiful Elegance ni?

1) yang Isma paling suka, kain die super duper lembut, sampai bila pakai corset, walaupun die akan sculpt balik badan kita, tapi.....memang tak rasa macam pakai corset tauuuuu
and long girdle mudah nak buka dan pakai hehehehe

untuk yang tak tahan sangat ketat, this is the corset for you!

2) Super duper selesa!

3) warna Metallic Grey yang sangat mewah dan sexy youuuuu

4) Renda French lace yang cantikkk sangatttt

5) semua features Premium Beautiful ada jugak, macam Far Infra Red Rays, fabrik yang memberi pengudaraan, tetulang yang menyokong tulang belakang, semualahhhhh

okayyy, uols yang nak dapatkan Premium Beautiful Elegance secara cash atau ansuran, jangen sesegan contact Isma ya

019-339 3340

xoxo
Isma
Your Leading Premium Beautiful Elegance Expert
Ampang . Gombak. Huku Kelang. Selayang. Damansara. Shah Alam. Rawang. Sungai Buloh


Wednesday, 13 May 2015

Income Sampingan sebanyak RM5,700!

well, well
standardlah, bila 10-12 haribulan, usahawan TLC akan melonjak kegembiraan!

masa nilah, masing-masing akan excited check bonus setelah berbisnes di bulan sebelumnya

bank sotong dah menari

bank rimau mengaum 

hahahha

banyak tak banyak, sikit tak siikit jugaklah

pada yang dalam golongan gaji average di Kuala Lumpur - lingkungan RM2000- 3000
memang terkejut beruk jugaklah bila company masukkan amount macam ni pulak dalam account!




kannnnn

macam 2 bulan gaji kauuu

memang tersenyum simpul rakan rakan kongsi ni..

nak nak pulak stok yang mereka ambil bulan lepas, dah makin menyusut, sebab demand Premium Beautiful tak pernah habis!

makin menjadi-jadi especially nak raya nihhh

as a mentor, memang happy sangat, sebab, walaupun kita tak mampu nak bagi duit kat orang sebanyak RM5,000, kita mampu bantu mereka jadi usahawan PB Expert dan jana income RM5,000 sebagai extra income setiap bulan!




Tahniah To kak Mira, Huza dan my own direct rakan kongsi Kak Nadiah - mereka ni asalnya suri rumah je, dan dapat peluang berniaga dengan Top Leaders Circle!

macam kak Nadiah (you can follow her blog : http://msnadiah.blogspot.com/)  - modal 10 set Premium Beautiful corset Elegance dan Classic habis terjual dalam tak sampai 2 bulan!
dan income pertama beliau adalam RM5,700 in total!

mak aiiii

banyak boleh buat dengan income tu kan?

kalo kita dah cukup serba serbi, why not kita infakkan kepada yang perlu, ataupun buat simpanan extra untuk anak-anak kan

untuk uols yang masih tercari-cari peluang biz, tak tahu nak buat biz apa, jangan segan untuk contact I untuk consultation.

you dengar, you decide 

ISMA 019-339 3340
ismalinaishak@gmail.com


Tuesday, 12 May 2015

Bio Aura - nak tukar filter ( A B C D E F) , ATAUPUN BERTUKAR KE Bio Evolve!!

ada yang tanya, you ada jual tak Bio Aura punya filters?

ala yang ABCDEF tu

ada uolsss dun worry

boleh beli dengan I, nak beli satu2 pun boleh..atau nak beli pakej pun ada special price!!

Filter Bio Aura:
FILTER A,B, C (change every 1 year)
FILTER D & E (change every 3 years)
FILTER F (every 5 years)



filter prices:
A = RM79
B = RM79
C = RM150
D = RM150
E = RM150
F = RM190

Contact Isma 019-339 3340 for package prices for your BIO AURA water filter!



okay now, pada yang belum tahu, we have a new version of Bio Aura water filter tauu...called Bio Evolve!

Fungsi die enhanced sikit from Bio Aura, and die ada only 4 filters!

untuk yang dah biasa gunakan BioAura kan, tahu yang kita ada filter A  yang seramik tu kan

now untuk bioevolve, filter seramik tu ada kat belah luar , so memudahkan kita nak mencuci karat2 dalam air tu semua

and size Bio Evolve ni memang kecil as compared to Bio Aura, dan lebih ringan !

kat bawah ni adalah some basic info about Bio Evolve Water Purifier aka Water Filter!

(credit to http://www.hai-omarketing.com.my/)

Bio Evolve TM Water Purification System menggabungkan penemuan terbaharu Teknologi Nano Termaju dan Blok Karbon Inovatif Ultra Padat dalam sistem penulenan yang mampat, ringan dan berpenampilan menarik. Ia memberikan prestasi penapisan air yang terbaik untuk seisi keluarga!
·      Penemuan Baharu Teknologi Nano Termaju
·      Blok Karbon Inovatif Ultra Padat
·      Penulenan air berprestasi hebat
·      Air yang lebih bersih dan tulen
·      Rasa air yang lebih sedap – terus dari paip!
·      Kualiti air yang dipertingkat
·      Pemasangan sendiri yang mudah
·      Jimat kos! Tidak menggunakan elektrik
·      Kos penyelenggaraan yang rendah
·      Tahan lama
·      Mudah digunakan
Sistem Penulenan Air Bio-Evolve direka secara teliti dengan sistem penapisan 4 fasa yang inovatif. Setiap penapis direka khas untuk melakukan proses penapisan yang khusus bagi menghasilkan air yang tulen, bersih dan selamat untuk kegunaan manusia. Ringkasnya, ia adalah cara mudah untukmenikmati air berkualiti tinggi!
1.      Pra-Penapis A : Seramik
Seramik padat dengan taburan pori yang bersaiz kurang daripada 0.9 mikron memastikan semua bendasing seperti karat, keladak pasir dan bakteria ditapis sempurna bagi mencapai penulenan air sehingga 99.999%.
2.      Penapis B : Pengubah Bertenaga
·      Bebola Bio
·      Karbon Teraktif
·      KDF
Bebola Bio memecahkan struktur molekul air menjadi molekul yang lebih kecil supaya air tersebut lebih mudah diserap oleh badan di samping meningkatkan kadar metabolisme. Selain itu, ia menambahkan keupayaan air untuk mengandungi lebih banyak oksigen di dalam badan.
Ia mengandungi spektrum sinaran tenaga yang luas yang mengawal, mengaktif dan menyeimbangkan fungsi cecair badan. Air bertenaga tinggi dapat menggalakkan keaktifan dan kelancaran pergerakan sel-sel badan.
Karbon Teraktif menyahkan klorin, pewarna dan bau yang kurang menyenangkan.
KDF menyingkirkan logam berat seperti plumbum, tembaga dan kadmium.
3.      Penapis C : Penapis Pengubah Berion
·      Bebola Ion
·      Bebola Nano
·      Bebola Bio
Dengan menggunakan Teknologi Pengubahan Berion, gabungan Bebola Ion, Bebola Nano dan Bebola Bio dapat meningkatkan dan menstabilkan tenaga di dalam air supaya kelompok molekul air kekal berada pada saiz terkecil untuk jangka masa yang panjang.
Selain itu, ia meningkatkan tenaga ke paras yang lebih tinggi di samping memastikan air bersifat alkali untuk kebaikan kesihatan manusia. Ia membantu menggalakkan kadar metabolisme dan mengaktifkan sel untuk meningkatkan sistem imunisasi serta fungsi detoksifikasi.
4.      Penapis D : Blok Karbon Inovatif Hebat Ultra Padat
Teknologi Proses Haba yang unik menghasilkan ribuan pori halus pada blok karbon yang mengoptimumkan penyerapan bahan pencemar seperti bahan kimia berbahaya, peluntur dan pewarna tetapi membenarkan mineral penting melepasi blok karbon seperti kalsium, magnesium dan florida yang menentang kerosakan gigi supaya kekal berada di dalam air.



mudah kan?

nak tahu jugak macam mana die berfungsi?

boleh refer video berdurasi 5 minit niiii - inshaAllah uols boleh dapat gambaran macam mana water filter ni berfungsi

in fact, kita boleh dapatkan ALKALINE WATER yang sangat baiok untuk tubuh kita straight dari paip dapur kita!

tak perlu beli air alkali macam kangen water semua tu...yang agak mahal kan...

dan yang paling i suka, tak perlu guna elektrik , so selamat nak di letak sebelah punca air  heheheh

mikroorganisma macam kuman pun disingkirkan dengan penapis ni tauuuu

so all in ONE!



So berapa pulak harga die kan?

Bio Evolve ni retailing for RM2,588 ONLY, with 1 YEAR WARRANTY!

TAWARAN ISTIMEWA UNTUK PENGGUNA BIO AURA WATER FILTER!

Sehingga 31 May 2015, anda boleh trade in Bio Aura anda yang lama (walaupun yang dah rosak/ lama tidak digunakan!) dan dapat rebate /diskaun sebanyak RM900 dari harga yang saya sebutkan tadi!

BANYAK SANGAT PENJIMATAN TUUHHHH!!!


Hanya perlukan tapak/penutup yg mempunyai no siri sahaja, anda layak menerima rebate tersebut. Secara ringkasnya, Bio evolve mempunyai rekabentuk yg lebih kecil & praktikal tetapi lebih power. Air akan ditapis 2x dari biasa. Kandungan mineral dikekalkan, lebih bertenaga & bersifat alkali.


So, anda boleh hubungi saya Isma 019- 339 3340 SEKARANG! untuk dapatkan filter Bio Aura ataupun nak buat trade in untuk Bio Evolve! untuk yang baru berpindah rumah dan nak dapatkan Bio Evolve pun boleh...saya akan personally datang dan pasangkan di rumah anda!

thanks for reading my blog!

xoxo
Isma 
ismalinaishak@gmail.com

Monday, 11 May 2015

Harga Premium Beautiful MURAH ke MAHAL? TIPU?

Assalamualaikum and a very pleasant day darlingsss

I doakan all of you sentiasa berada dalam rahmat ALLAH

well, one of the things yang clients selalu tanya I ialah, berapa harga Premium Beautiful Corset ni?

kalau yang dah biasa dengar pasal PB Corset, mereka dah tahu, range harga satu full set dalam lingkungan RM2,600 ke RM2,800, bergantung sama ada ia adalah Premium Beautiful Classic atau Elegance, dan jugak whether set uols tu tergolong dalam size kecil atau besar :)

untuk yang baru nak beli, dan tak pernah dengar lansung pasal korset ni, memang kalau tahu pasal harga , terus terkedu, dan terdiam!

terus tak reply message kite heheheh

biasa...
selalu sangat terjadi

cumanya, mahal sangat ke?

truthfully, I memang dah biasa dengar harga korset atau lingerie yang dalam lingkungan ribuan ni dari kecil...

my mom pakai korset jenama C.... harga nya dalam kategori tu jugaklah

so ,I takdelah shocked sangat masa first time tahu pasal harga PB ni

personally, being an accountant, I made my cost benefit analysis on this corset jugak

harga memanglah 'premium' ...tapi tak kisah sangat asalkan berbaloi kan?


and I always believe , that a good piece of lingerie makes a difference in a woman's posture and confidence!

contohnya - pakai grandma panties dengan a good boyleg or bikini panties
walaupun grandma panties tu comfy, tapi semua tahu memang kalo pakai jubah or dress or even work pants, memang akan nampak panty line

so? invest in a good panty lah kan heheheh
 sama jugak dengan bra

silap pilih bra, walaupun uols bergaya dengan designer dress, tetap nampak tak berapa cantik terletak asset kita

silap pilih bra boleh buatkan breast kita nampak sagging (jatuh) , ada 2nd set of breast kat belakang badan, dan jugak lebihan lemak bawah ketiak

so, memang kena invest sikit in a good lingerie, baru boleh dapat contour dan confidence dari dalam tuuuu


so,just compare macam ni lah

how many bra will you buy in a YEAR?
like me, prior to Premium Beautiful, I would buy at least 5 lah minimum a year (more like 10 pieces actually! hahahah)

usually i would buy the Wacoal Gold Series, about RM200-300 per piece, just because it caters my cup size, and it lasts longer ( more than 1 year)
so in a YEAR, I would spend around RM1,000 plus jugak.... plus I will make sure I get a good bargain, and beli bra masa ada sale jer

at times, I akan beli jugak girdle Wacoal priced around RM600 (Only seluar girdle je k)

and don't get me started on panties!

I usually buy from La SENZA - cotton panties coz they are so fun looking and comfy!
but selalunya kalo sale pun 4 pieces for RM89 camtuuu

and you girls know, we need like 50 panties kan  ...hahahha
i love their boy legged, and bikini type panties...tapi memang sehelai at least RM20 camtu, and it really tahan lahhh...tak cepat longgar and berbulu (at least 1 tahunlaaaaa)

kalo panties and bra biasa, lepas 6 bulan je dah berbulu, tali dah bergulung, dan longgarrrrrr

so, in a year, I will spend a minimum of RM1,500 on panties and bra alone!
3 years? RM4,500????

kita je tak berapa perasan,sebab tak keluar duit segedebuk macam tu...beli sikit, sikit, mmmmmm

so, apsal plak I citer pasal panties an bra kan?

sebab, once u beli Premium Beautiful, die terus menggantikan penggunaan bra biasa dan panties! (except masa period  hehehe)

jimat kan?

setiap hari, you just pakai set yang sama !

- cepat kering (4 jam sidai bawah kipas jerr)

- tak berbulu dan bergulung tali bra ( I pakai set yang sama untuk almost 4 tahun dah ni, dan ada client yang I jumpa, pakai for 10 years!!!)

-warna hitam tak cepat lusuh

-LIFETIME WARRANTY !!! meaning kalau ada hook tercabut, terkoyak, tetulang patah ke etc, memang boleh dibaiki secara percuma

-ada HEALTH BENEFITS! Especially yang ada masalah kegemukan, cyst, senggugut dan sakit belakang atau slip disc, sesuai sangat pakai lingerie niiii....
kalo yang tak ada sakit apa2 , die memang mencegah tauuuu

- terus beri confidence kepada pemakai! money can't buy confidence!!!

- boleh dipakai sebagai set berpantang jugakkkk

so Premium Beautiful ni takdelah mahal sangat sebenarnya, dan memang bukan tipu, sebab ramai yang dah dapat benefit die!

we also have flexible payment method untuk beli Premium Beautiful, so don't worry ya...memang boleh sangattttt

DANNNN..SPECIAL CASH REBATE DICOUNT FROM RM150 -RM350 PER SET AVAILABLE UNTIL 31 MAY 2015!!!!

if ada yang nak pakai PB secara FREE pun bolehhhhh
insha Allah, I akan ajar you macam mana nak pakai PB Corset ni secara percuma, sebab senang jerrrr..




biar badan kita plus size,tapi nampak terbentuk dan exclusiveeee

yang dah kurus, biar nampak kemas dan menawannnn

untuk hubby uols jugak kannnn

for great discounts, jangan sesegan contact Isma 019-339 3340 for more info ya!

xoxo
Isma

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring