Monday, 11 May 2015

Harga Premium Beautiful MURAH ke MAHAL? TIPU?

Assalamualaikum and a very pleasant day darlingsss

I doakan all of you sentiasa berada dalam rahmat ALLAH

well, one of the things yang clients selalu tanya I ialah, berapa harga Premium Beautiful Corset ni?

kalau yang dah biasa dengar pasal PB Corset, mereka dah tahu, range harga satu full set dalam lingkungan RM2,600 ke RM2,800, bergantung sama ada ia adalah Premium Beautiful Classic atau Elegance, dan jugak whether set uols tu tergolong dalam size kecil atau besar :)

untuk yang baru nak beli, dan tak pernah dengar lansung pasal korset ni, memang kalau tahu pasal harga , terus terkedu, dan terdiam!

terus tak reply message kite heheheh

biasa...
selalu sangat terjadi

cumanya, mahal sangat ke?

truthfully, I memang dah biasa dengar harga korset atau lingerie yang dalam lingkungan ribuan ni dari kecil...

my mom pakai korset jenama C.... harga nya dalam kategori tu jugaklah

so ,I takdelah shocked sangat masa first time tahu pasal harga PB ni

personally, being an accountant, I made my cost benefit analysis on this corset jugak

harga memanglah 'premium' ...tapi tak kisah sangat asalkan berbaloi kan?


and I always believe , that a good piece of lingerie makes a difference in a woman's posture and confidence!

contohnya - pakai grandma panties dengan a good boyleg or bikini panties
walaupun grandma panties tu comfy, tapi semua tahu memang kalo pakai jubah or dress or even work pants, memang akan nampak panty line

so? invest in a good panty lah kan heheheh
 sama jugak dengan bra

silap pilih bra, walaupun uols bergaya dengan designer dress, tetap nampak tak berapa cantik terletak asset kita

silap pilih bra boleh buatkan breast kita nampak sagging (jatuh) , ada 2nd set of breast kat belakang badan, dan jugak lebihan lemak bawah ketiak

so, memang kena invest sikit in a good lingerie, baru boleh dapat contour dan confidence dari dalam tuuuu


so,just compare macam ni lah

how many bra will you buy in a YEAR?
like me, prior to Premium Beautiful, I would buy at least 5 lah minimum a year (more like 10 pieces actually! hahahah)

usually i would buy the Wacoal Gold Series, about RM200-300 per piece, just because it caters my cup size, and it lasts longer ( more than 1 year)
so in a YEAR, I would spend around RM1,000 plus jugak.... plus I will make sure I get a good bargain, and beli bra masa ada sale jer

at times, I akan beli jugak girdle Wacoal priced around RM600 (Only seluar girdle je k)

and don't get me started on panties!

I usually buy from La SENZA - cotton panties coz they are so fun looking and comfy!
but selalunya kalo sale pun 4 pieces for RM89 camtuuu

and you girls know, we need like 50 panties kan  ...hahahha
i love their boy legged, and bikini type panties...tapi memang sehelai at least RM20 camtu, and it really tahan lahhh...tak cepat longgar and berbulu (at least 1 tahunlaaaaa)

kalo panties and bra biasa, lepas 6 bulan je dah berbulu, tali dah bergulung, dan longgarrrrrr

so, in a year, I will spend a minimum of RM1,500 on panties and bra alone!
3 years? RM4,500????

kita je tak berapa perasan,sebab tak keluar duit segedebuk macam tu...beli sikit, sikit, mmmmmm

so, apsal plak I citer pasal panties an bra kan?

sebab, once u beli Premium Beautiful, die terus menggantikan penggunaan bra biasa dan panties! (except masa period  hehehe)

jimat kan?

setiap hari, you just pakai set yang sama !

- cepat kering (4 jam sidai bawah kipas jerr)

- tak berbulu dan bergulung tali bra ( I pakai set yang sama untuk almost 4 tahun dah ni, dan ada client yang I jumpa, pakai for 10 years!!!)

-warna hitam tak cepat lusuh

-LIFETIME WARRANTY !!! meaning kalau ada hook tercabut, terkoyak, tetulang patah ke etc, memang boleh dibaiki secara percuma

-ada HEALTH BENEFITS! Especially yang ada masalah kegemukan, cyst, senggugut dan sakit belakang atau slip disc, sesuai sangat pakai lingerie niiii....
kalo yang tak ada sakit apa2 , die memang mencegah tauuuu

- terus beri confidence kepada pemakai! money can't buy confidence!!!

- boleh dipakai sebagai set berpantang jugakkkk

so Premium Beautiful ni takdelah mahal sangat sebenarnya, dan memang bukan tipu, sebab ramai yang dah dapat benefit die!

we also have flexible payment method untuk beli Premium Beautiful, so don't worry ya...memang boleh sangattttt

DANNNN..SPECIAL CASH REBATE DICOUNT FROM RM150 -RM350 PER SET AVAILABLE UNTIL 31 MAY 2015!!!!

if ada yang nak pakai PB secara FREE pun bolehhhhh
insha Allah, I akan ajar you macam mana nak pakai PB Corset ni secara percuma, sebab senang jerrrr..




biar badan kita plus size,tapi nampak terbentuk dan exclusiveeee

yang dah kurus, biar nampak kemas dan menawannnn

untuk hubby uols jugak kannnn

for great discounts, jangan sesegan contact Isma 019-339 3340 for more info ya!

xoxo
Isma

2 comments:

  1. Masih jual ke akak? Sy interested

    ReplyDelete
  2. Masih jual ke akak? Sy interested

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring