Wednesday, 13 May 2015

Income Sampingan sebanyak RM5,700!

well, well
standardlah, bila 10-12 haribulan, usahawan TLC akan melonjak kegembiraan!

masa nilah, masing-masing akan excited check bonus setelah berbisnes di bulan sebelumnya

bank sotong dah menari

bank rimau mengaum 

hahahha

banyak tak banyak, sikit tak siikit jugaklah

pada yang dalam golongan gaji average di Kuala Lumpur - lingkungan RM2000- 3000
memang terkejut beruk jugaklah bila company masukkan amount macam ni pulak dalam account!




kannnnn

macam 2 bulan gaji kauuu

memang tersenyum simpul rakan rakan kongsi ni..

nak nak pulak stok yang mereka ambil bulan lepas, dah makin menyusut, sebab demand Premium Beautiful tak pernah habis!

makin menjadi-jadi especially nak raya nihhh

as a mentor, memang happy sangat, sebab, walaupun kita tak mampu nak bagi duit kat orang sebanyak RM5,000, kita mampu bantu mereka jadi usahawan PB Expert dan jana income RM5,000 sebagai extra income setiap bulan!




Tahniah To kak Mira, Huza dan my own direct rakan kongsi Kak Nadiah - mereka ni asalnya suri rumah je, dan dapat peluang berniaga dengan Top Leaders Circle!

macam kak Nadiah (you can follow her blog : http://msnadiah.blogspot.com/)  - modal 10 set Premium Beautiful corset Elegance dan Classic habis terjual dalam tak sampai 2 bulan!
dan income pertama beliau adalam RM5,700 in total!

mak aiiii

banyak boleh buat dengan income tu kan?

kalo kita dah cukup serba serbi, why not kita infakkan kepada yang perlu, ataupun buat simpanan extra untuk anak-anak kan

untuk uols yang masih tercari-cari peluang biz, tak tahu nak buat biz apa, jangan segan untuk contact I untuk consultation.

you dengar, you decide 

ISMA 019-339 3340
ismalinaishak@gmail.com


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring