Wednesday, 20 May 2015

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE




ramai yang dah tahu mengenai Premium Beautiful Elegance ni, walaupun baru 1 tahun lebih dalam pasaran!

Good news, sekarang, memang Isma fokus 100% kepada Premium Beautiful Elegance sebab demand datang sampai tak menang tangan!

yelah, dah keluar versi terbaru PB Corset kan...kalau uols nak beli, seeloknya belilah version TERBARU!

harga die pun hanya tambah dalam RM300 je dari harga PB classic yang hitam 

so apa features yang menarik pasal Premium Beautiful Elegance ni?

1) yang Isma paling suka, kain die super duper lembut, sampai bila pakai corset, walaupun die akan sculpt balik badan kita, tapi.....memang tak rasa macam pakai corset tauuuuu
and long girdle mudah nak buka dan pakai hehehehe

untuk yang tak tahan sangat ketat, this is the corset for you!

2) Super duper selesa!

3) warna Metallic Grey yang sangat mewah dan sexy youuuuu

4) Renda French lace yang cantikkk sangatttt

5) semua features Premium Beautiful ada jugak, macam Far Infra Red Rays, fabrik yang memberi pengudaraan, tetulang yang menyokong tulang belakang, semualahhhhh

okayyy, uols yang nak dapatkan Premium Beautiful Elegance secara cash atau ansuran, jangen sesegan contact Isma ya

019-339 3340

xoxo
Isma
Your Leading Premium Beautiful Elegance Expert
Ampang . Gombak. Huku Kelang. Selayang. Damansara. Shah Alam. Rawang. Sungai Buloh


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring