Wednesday, 3 June 2015

Gastrik Kronik - Jom Berpuasa dengan Premium Beautiful!

salam semua!

sedar tak sedar, dah boleh buat count down dah untuk menuju Ramadhan 2015

depan my parent's house in Kampong Dato' Keramat, DBKL dah pun pasang lampu kelip- kelip yang changing colors tu...and lampu bentuk ketupat

alhamdulillah, nowadays, rakyat Malaysia nmenyamnut Ramadhan sama meriah dengan menyambut Aidilfitri

selalunya sebelum masuk bulan Ramadhan, Isma akan start practis berpuasa dulu - almaklumlah takut terkejut pulak sisitem badan kita nanti bila bulan Ramadhan

hehehe...dah katanya kite ni food enthusiast kan, dah sepanjang tahun dok lah makan jer (badan maintain je dengan Premium Beautiful, tapi tak kurus lahhh hahahah), kena bagi jugak badan dan perut kita rest kannn

just nak share dengan uols, ni tahun ke-4 Isma berpuasa dengan Premium Beautiful

mind you, I have a very serious gastritis

sekali kena, kadang-kadang tu doktor kena inject dengan painkiller sebab terlalu teruk

macam period pain pun ada

ni semua sebelum Premium Beautiful lahhh

alhamdulillah, selepas Premium Beautiful, I can't remember the last time I kena gastrik.
food poisoning ada , tapi no more gastritis so far

and I am stress free every time Ramadhan

kalau tak, by pukul 1 tengahari, dah rasa mencucuk-cucuk kat perut
bloated sangat
sakittttt
angin
pening
muntah

sampai berbuka macam tu 
memang sangat tak selesa

tapi alhamdulillah, dengan penggunaan korset Premium Beautiful, memang kurang rasa angin n gastrik tu
tak sakit
and, kita akan keluarkan angin dengan burp burp or kent kent heheheh

memang legaaaa
and supplemen yang Isma amalkan secara wajib kalau berpuasa ialah Active Garlic ni
memang sangat-sangat berkesan especially untuk yang ada masalah angin, gastrik ni

  • Mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih
  • Menyingkirkan rasa tajam dan bau yang tidak menyenangkan & mengekalkan keberkesanan dan nutrisi bawang putih.
  • Mengandungi puluhan ramuan yang berguna termasuk: 33 jenis sulfida, 17 jenis asid amino, mineral termasuk germanium, kalsium, besi, kalium, magnesium, selenium, zink dan vitamin seperti Vitamin A, Vitamin B1, Vitamin C dan sebagainya.
  • Berguna untuk melawan kolesterol dalam badan dengan membekalkan kolesterol baik (HDL)
  • Menurunkan kolesterol tidak baik (LDL)
  • Mengurangkan trigliserida.
  • Tidak merangsangkan membran lendir perut, mudah diserap oleh usus kecil dan kesannya berlipat ganda.
  • Membantu dalam fungsi penghadaman dan melegakan perut kembung dan ulser peptik.



combine kan dengan Premium Beautiful, fuhhh memang THORBAEKKK!

Macam mana tu, just dengan pakai korset je, boleh kurangkan masalah gastrik?

basically, semua 3 bahagian Premium Beautiful corset ni, mempunyai Far Infra Red rays dalam benang
 so, FIR ni akan menggetarkan molekul air dalam badan kita dan seterusnya membantu peredaran darah yang baik

and also, die boleh membantu mengeluarkan toksin dan asid berlebihan dalam badan!

bila pakai nanti, mesti uols akan rasa segarrr sangat 

and penggunaan long bra jugak akan memampatkan upper abdomen kita sedikit, dan membantu untuk tidak over eat dan menolak angin berlebihan keluar balik dalam bentuk sendawa heheheh

so jom cepat-cepat dapat kan Premium Beautiful + Garlic Tablet ni, for a beautiful and stress free Ramadhan!

Isma 019-339 3340  for consultation kayyy

xoxo
Isma

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring