Tuesday, 2 June 2015

harga Premium Beautiful Classic & Elegance 2015 - full cash, credit card atau ansuran bulanan


okay, hari ni just nak update tentang harga Premium Beautiful yang terbaru

sebab, ramai jugak yang tanya, lepas GST, macam mana pulak harga Premium Beautiful yer?

so, straight to the point, harga retail Premium Beautiful Elegance ialah dalam range RM3,000 ke RM3,300 untuk satu full set

untuk Premium Beautiful Classic pulak, ialah dari RM2,600 ke RM2,800 untuk satu full set

Full set tu maksudnya ada 3 keping; Long Bra, Waist Nipper (Bengkung) dan jugak Long girdle

kenapa pulak ada range harga ya?

macam ni, sebab Premium Beautiful bukannya macam korset lain kat luar sana, size S M L XL macam tu...

kita akan ukur badan uols macam ukur buat baju designer gituuuu

so, price range berbeza ikut size badan uols kayyy

untuk nak tahu apa bezanya Elegannce vs Classic, boleh click my previous post here

and, if uols nak comparison whether Premium Beautiful ni mahal ke murah, atau tipu ke? boleh click here



mesti uols tanya, takde diskaun ke Kak Isma?

mestilah adaaaa

ada 2 cara uols nak dapatkan harga yang lebih murah:

1) daftar sebagai member 
2) bayar secara cash/credit card

okay, untuk daftar sebagai member, kita ada membership fees sebanyak RM50, dan itu akan membolehkan uols untuk membeli 1 set Premium Beautiful pada harga member! haaa...uols boleh jimat banyak jugak dalam RM200 ke RM400

tu dah jimat kannn

plus, untuk pembelian hingga 31 July 2015, syarikat ada promo cash rebate (hanya untuk member sahaja!) , so, dahlah uols dapat beli pada harga member, uols akan dapat balik cash back dalam lebih kurang RM200 untuk 1 full set PREMIUM BEAUTIFUL!

sebab tu untung kalau beli sekarang!

boleh jimat dalam RM600 dari harga retail yang Kak Isma dah sebut kat atas tadi!

alang-alang macam tu, why not, terus dapatkan aje 2 set kan, satu Premium Beautiful Classic dan 1 lagi Premium Beautiful Elegance... boleh buat tukar2 heheheh

ataupun, untuk yang ada budget untuk 1 set jer, uols boleh dapatkan terus, 1 set Premium Beautiful Elegance...fuhhhh yang terbaru, terkini dan mewahhhh sangatttt

boleh contact Kak Isma at 019-339 3340 (Whatsapp/SMS) ya!

SKIM ANSURAN BULANAN

okay, yang ni pulak, subject to availability ya...and of course, Kak Isma tak boleh bagi diskaun dari harga retail tuuu

syarat-syaratnya ialah:

1) Deposit sebanyak minimum RM400
2) Bayaran bulanan minimum RM200 sebulan via standing instruction

OK... simple je kan?

contohnya, anda dapatkan Premim Beautiful Elegance (semua size besar, RM3,300)

bayar deposit RM400 kan

balance RM2,900, uols akan bayar selama 14 bulan, minimum  RM200 sebulan. 
if let's say uols ada bonus ke, ada duit lebih, bolehla bayar lebih pada bulan- bulan tertentu, supaya takdelah instalment ni stretch terlalu lama

untuk instalment ni, boleh letak nama kat Kak Isma via Whatsapp 019-339 3340 and then kak Isma akan beritahu bila korset uols available dan boleh difittingkan


NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL SECARA PERCUMA?
option ni pun ada, uols boleh inquire dengan kak Isma yer...

xoxo
Isma 
019 339 3340


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring