Monday, 29 June 2015

TSUNAMI DUIT RAYA GEMOK 2015! Income sampingan untuk beraya tanpa tekanan!

alhamdulillah, dah 12 hari kita berpuasa kan

kalau diikutkan,kita dah dalam fasa maghfirah iaitu keampunan....so jom banyak-banyakkan lagi ibadah kita inshaAllah

tak kurang jugak kat FB,IG and kat office orang dah mula buat persiapan raya
yang menjual pun ramai
yang membeli pun ramai

dari kuih raya
baju raya
tudung raya
aksesori
sampul raya
kasutraya

macam-macamlah kan?

pada pengalaman kak Isma, memang seronok prepare or raya ni - kalau kita tak ada kekangan kewangan

of course bukan untuk membazir, tapi nak beli apa, nak berbelanja untuk apa pun boleh
MAMPU

itu keywordnya kan?

in this economy memang kita kena berjimat
beli apa yang perlu
tapi, berjimat pun, takkan sampai tak balik raya kat kampung kan?
sebab, nak balik kampung pun at least perlukan RM500-1,000 

kalau yg driving - nak servis kereta, minyak, toll, tukar parts mana yg dah rosak
yg naik flight - oof course perbelanjaan ke airport and tiket flight tu sendiri
yg naik bas atau train pun sama lah kan 

tapi kalo anak beranak 5 orang agak tak selesa sikit kan nak naik bas...ada yang kena sewa kereta atau MPV pulak untuk balik kampung

okay...untuk yang tengah mencari-cari pendapatan extraatau sampingan untu raya ni...
inshaAllah kak Isma nak buka untuk agen wakil setiap negeri di Malaysia!

senang sikit kerja kak Isma bila ada PB Expert kat setiap negeri ni kan
sebab setiap hari, memang kak Isma akan terima banyak queries yang nak membeli Premium Beautiful dari seluruh Malaysia, especially Kelantan, Terengganu, Johor, Perak dan jugak Sabah


alhamduliilah, ramai dalam Top Leaders Circle yang dah
 mulakan biz ni bulan lepas, dan pada 11 Jun 2015 dah terima bonus PERTAMA mereka











kenapa amountnya berbeza-beza?

of course ia bergantung kepada usaha uols masing-masing...
ada yang rajin, buat lebih, so dapatlah lebihhh

tapi bayangkan, usahawan baru bermula pun boleh dapat income EXTRA dari RM5,000 ke RM19,000++++

terus hilang tekanan uols kan?

masih sempat lagi untuk yang nak dapat income extra macam ni
kak Isma sendiri akan guide uols dari segi macam mana nak jual, macam mana nak marketing, macam mana nak promote, dan nak gunakan online untuk dapat lebih ramai customerrr

especially nak dekat raya ni....memang senang sangat sebab memang orang mencari-cari Premium Beautifulll

heheheh

boleh hubungi kak Isma melalui Whatsapp/SMS 019-339 3340 untuk kita bincang /penerangan lebih lanjut yaaa

xoxo
Isma 



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring