Wednesday, 8 July 2015

kenapa beli Premium Beautiful murah/ clearance? jangan tertipu!

Customer from JB hantar gambar long girdle (clearance) yang dibeli dari agent lain.. koyak macam mereput katanya. Padahal baru beli tak sampai 6 bulan.

masa kak isma terima Whatsapp dia, sedih kak Isma tengok keadaan girdle die yg tak sampai 6 bulan digunakan, warna pun dah lusuh.

bayangkan, set PB Corset kak isma yang dah 4 tahun pun, masih cantik lagi tau, and tak pudar pun warnanya.

Ok ni yg buat kak Isma nk bebel sket ni.




1) jangan percaya kat orang jual PB murah! Especially set clearance ya! Kita tak tahu berapa lama set tu dah terperuk bawah katil, dan apa condition die. Sometimes ada agent yang tak bertauliah yang letak set ni di dalam kereta tetengah panas etc menyebabkan Premium Beautiful corset tu jadi rosak ataupun makan hari!

2) please lah cuci PB corset dengan PB wash! Customer ni dahla beli set clearance, cuci plak hari-hari guna Softlan...tak sesuai deknon...invest in a bottle of PB wash ..tahan dalam 4 bulan sebotol kalo cuci hari2.

3)jangan sidai bawah terik matahari. Ni kalo beli dengan agen stok clearance mmg die tak bagitau ye deknon...die sekadar nk clearkan stok aja...after sales servis macam hantar repair ( PB kan ada lifetime warranty!) pun agent clearance ni takkan buat yer...

So sila beringat! Adik ni beli pun takdelah murah sangat..dpt less sikit je pun dr harga kak Isma jual...memang lah boleh hantar repair..tapi sayang kalo fabrik rosak camni padahal baru je pakai!
Invest in PB wash tauuuu ( tak mahal punnnn puluh ringgit jaaa) ...jangan pakai Softlan ke Downy tauuuuuuu

ok, sesiapa yang ada Premium Beautiful yang dak koyak atau hook tercabut etc, memang boleh hantarkan pada kak Isma untuk FOC repair. Ia akan ambil masa dalam 3 minggu untuk di hand-stich oleh HQ.

SO BOLEH CONTACT KAK ISMA AT 019 339 3340 for more details ya

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring