Monday, 19 October 2015

RENAULT FLUENCE MALAYSIA - a whole new driving experience!

*Sponsored post

assalamualaikum dear readers!

hehe harini entry yang lain sikit, coz I was invited to visit the RENAULT showroom and test drive a few of its models!


so today, I just wanna give my own personal review about the new RENAULT FLUENCE!

oklah, I am a girl kan, what do I know about cars?

I currently drive a Honda city (a small Japanese made sedan city car je) - so this RENAULT cars gave me a very different experieence!

of course, it's not as luxurious as a Merc or a Beemer (before Honda City, i used to drive a pre-owned Merc C-200 that my dad bought we I studied in the UK), but the continental car feel is there :)

Bila drive kereta ni, memang interior die nampak simple
no frills la
takde bombastik sangat

it serves the purpose of a spacious sedan car...
I love the ample leg room (especially untuk I yang agak tinggi ni...compared to Volkswagon car)

plus the leather finishing...
anddd ada auto cruise! (banyak plus point sbb Honda City takde auto cruise hahahah)
sesuai utk uols yang selalu drive long distance!

and ada aircond blower untuk passenger belakang jugak...so takdelah panas kannn
(hahah ni pun sebab Honda City takde so my passengers always complain hahah)

* pics courtesey of www.paultan.org





Boleh tahan jugak kan?
and mind you it's a 2.0L car, so performance wise memang at par dengan Japanese cars macam Mazda 3 and Honda Civic!

and die lagi murahhhhhhhh!!!!
price is starting from RM103,888 (without insurance) and now they came up with a plan where you get 1 year FREE INSTALMENT!

jimat almost RM15,000 tuuuu

double YEAY kan?





*pics 

trully value for money!
and it comes with 5 inFLUENCE package of which you will get:

  • 5 years manufacturer warranty (unlimited mileage)
  • 5 years FREE MAINTENANCE for parts and labour (up to 100,000km)
  • Genuine parts
  • FREE PICK UP SERVICE (for every 10,000km of servicing) - super happy for this because I am so lazy to bring my car for service! tak payah cuti dahhhhh heheheh
  • Mobile solution - courtesy car available if your service or repair takes more than 48 hours to finish


so why not get your FREE TEST DRIVE TODAY!
CALL AMIN 019 652 3340  FOR FREE TEST DRIVE AND SUPERB CONSULTATION!


Specifications of the Renault Fluence:

Engine: 2.0-litre 16-valve 140

Max Power: 143hp @ 6,000rpm

Max Torque: 195Nm @ 3,750rpm

Transmission: X-Tronic CVT

Fuel Consumption (combined): 13km/L (7.7L/100km)

Dimensions (wheelbase, length, width, height): 2702mm, 4618mm, 1809mm, 147

Safety features: ABS with EBD and emergency braking assist, six airbags, ESP, ISOFIX child seat mounts, driver’s seat belt alarm

Price: Starting from RM103,888.00 OTR without insurance 

Also in the same class (without insurance):

Honda Civic 2.0S: RM121,103.05

Toyota Corolla Altis 1.8G: RM107,353.98

Kia Cerato: RM117,680.00 (with insurance)

Hyundai Elantra: RM115,616.20

Mazda 3: RM121,105.30

Thursday, 8 October 2015

SM & SSM AWARD - 2ND BATCH 2015

alhamdulillah...
syukur kita masih bernafas harini kannn

tak kisah apa pun yang berlaku harini, just keep smiling!

okay harini just nak update about majlis penganugerahan Sales Manager dan Senior Sales Manager yang berlangsung pada 12 September 2015!

dalam bisnes bersama SHOM dan Top Leaders Circle ni, setiap pencapaian kita pasti diraikan dengan gilang gemilang!

rasanya waktu kak Isma bekerja dulu, memang jaranglah kita diraikan bila naik pangkat - selalunya terbalik pulak...kita yang kena "open table" dengan kawan-kawan office hehehehe

takpelah, belanja orang makan dikira sedekah kan...lebih berkat rezeki kitaaaa

cuma lebih seronok kalau ada some recognition kan?

that's what we get in this business
setiap achievement kita , akan diraikan

so this time around, kami meraikan usahawan TLC yang mencapai sales terkumpul sebanyak RM20,000 (berpangkat Sales Manager) dan RM60,000 (berpangkat Senior Sales Manager)

TAHNIAH KEPADA SEMUA USAHAWAN!

syukur, melalui bisnes ni ramai yang dah mula merasa income dari sekecil RM2,500 sehingga ke RM15,000 sebulan

ikut rezeki dan kerja keras masing-masing lah kan

ni semua duit extra yang mereka dapat, selain daripada gaji hakiki

memang sakan lah usahawan TLC celebrate !
kalah konvo masa dapat degree hehehe
dapat pulak flowers dari mentor masing-masing

and also sijil penghargaan dan pin pangkat masing-masing dari company SHOM

buat bisnes ni ; boleh jadi mudah dan boleh jadi susah
it depends on cara kita berfikir, cara kita handle cabaran, cara kita tengok ke depan untuk capai impian kita

coz, in the end, sama je buat biz ni dengan biz conventional
malah lebih senang

tak perlu fikir pasal product R&D
tak perlu nak fikir pasal cost warehousing
or new product development
and nak reward diri pun, company dah sediakan anugerah Tabung Kereta untuk yang terininkan kereta idaman masing-masing
ataupun insentif trip melancong ke seluruh dunia untuk uols yang suka melancong

tak perlu keluarkan duit sendiri pun... 

so , LIVE YOUR DREAMS!

Enjoy the pic of our celebration!
and a special congrats to my biz partner from Mersing yang sangat kuat semangat - cik Izzan sebab dapat naik stage!
sejuk tangan Izzan tau...nervous katanya

Izzan berjaya habiskan sendiri 13 set Premium Beautiful corset dalam masa 2 bulan sahaja! sampai nak simpan sample pun tak ada!

agaknya memang betul kata orang - bila ilmu tu susah nak dapat, memang dihargai betul kan
kak Isma kagum dengan Izzan, walaupun jauh nun di ceruk Tenggaroh tu, betul2 buat biz dan hari-hari rujuk kak Isma thru Whatsapp dan calls!

Jarak bukan penghalang - tanya balik diri kita sama ada we are a serious taker or not?
ke sekadar nak hangat2 tahi ayam, sedangkan ramai betul orang yang dah berjaya dalam biz ni :)


 we are #PBAngels!

 macam-macam background PB  Angels ni, dari surirumah la, cikgu, chartered accountant, engineer sume ada!

tahniah IZZAN! Fly higher!!!

 with my direct mentor CDM Izyan Liyana and also our TLC Mastermind CDM Salha Zain
 seram sejuk naik amik sijil dan pin yer Izzan!
 ni kat luar dewan, temankan rakan kongsi tunggu giliran naik stage with other TLCians yg naik stage jugakkkkk!
lepas naik stage, amik gambar lagikkkk


big group picture!

alhamdulillah, Allah lorongkan berada dalam career path ni
flexi masa, flexi tenaga, but with STABLE INCOME!

till my next writings

xoxo
Isma

Friday, 2 October 2015

Top Leaders Circle Power Start Seminar 2015!

   assalamualaikum semua!
just want to share some of the activities we had in September 2015 with you!

with Top Leaders Circle expanding rapidly this year, and we have more and more #PBExperts these past 6 months  - our TLC Master Trainers decided that we need to have a crash course or our entreprenuers ASAP

alhamdulillah, we managed to pull off the 1 day seminar on 11 Sep 2015 (which is a Friday) , eventhough some of us will be busy the week after for our FREE VACATION to Vietnam 

this time, I am in charge with a fellow TLCian, Safriza to arrange the venue and food for the event.
It is not easy to find a venue to fit minimum 100 pax in a week's time, but we managed to get it - alhamdulillah...

syukur jugak De Palma hotel Ampang is a syariah compliant hotel, which means we have a Jumaat Prayers held in the hotel!!!! Such a blessing sebab memudahkan our male PB experts to go for prayersss heheheh

the seminar mainly covers the essential basics that we need to strengthen in our PB Experts!
oohhh and we are also having a  new incentive trip to OSAKA , so we also put in some new strategy and fast track solution so that even new entrepreneurs can achieve this exclusive trip!

well siapa tak nak kan melancong ke seluruh dunia secara PERCUMA!
Mind you, even the flight tickets to OSAKA  costs RM2,000 to and fro (if you buy now via Air Asia!) 

the accommodation pulak jangan cakaplahhhhh
based on our past experience, no matter which country we vacation to with the company, we always stay in 4-5 star hotels!

which is roughly RM800 per night uolss!

and inshaAllah our itenerary includes UNIVERSAL STUDIOS JAPAN and also a day trip to TOKYO!

mak aihhhhh

i think if we fork out our own money , nak merasa this 5 star trip memang akan ambil at least RM15,000 jugak, termasuk makan, tiket nak masuk attractions, transport kat sana etc

belum termasuk shopping lah kan hehehhe



I am a Premium Beautiful Elegance Expert #PBAngels #TopLeadersCircle








with one of our speakers - she sells 20 sets Premium Beautiful from Johor, whilst her mentor is in KL!
she is her own Premium Beautiful testimony - she lost 9kgs in 2 months!!!!! just by wearing PB tauuuu

love!!!!



our lovely teammmm...love them to bits!

with my beloved mentor CDM Salha Zain

at tea break, we pick our mentor's brain for more tips!!! 
love you CDM Izyan Liyana!


my team from Johor - Pasir Gudang and Mersing!
boleh contact mereka untuk free fitting Premium Beautiful yaaa

motivational slot from our mastermind CDM SALHA ZAIN!


TLC MASKULIN - our male PB Expert shares knowledge about being an online entrepreneur


my direct mentor CDM IZYAN LIYANA - from driving an old Iswara in 2010, she owns her 1st luxury car in 2014!


our own PB Angel kak Zue, a school teacher, shares her experience on sharing business opportunities with clients and how she clocked hundreds of thousands sales per month!


alhamdulillah, in the seminar, we get to instill some new energy booster to our entrepreneurs 
plus they get the fast track way on how conquer the ONLINE and OFFLINE market of Premium Beautiful!

WE SHARE THE SECRETS OF OBTAINING CONTINUOUS SALES from websites, Facebook and Instagram to our PB Experts!

and what is special this time , we selected our best rising stars from this business to be speakers!

4 slots, shared by our speakers, based on their technical knowledge and experience!
these speakers have at least made sales of RM100,000 a month for the past 6 months!!!!

overall, I am proud to be part of Top Leaders Circle

what ever we aspire, we work together to build the brand TLC as PB Expert and we reap the fruits of success together!


welll... I guess that's all for today...

will try to blog regularly now and clear my backlogsss hehehehe

for Premium Beautiful inquiries - in Kuala Lumpur, Selangor , Johor areas, please do not hesitate to contact me Isma 019-339 3340 via Whatsapp for fast response!!!!

will give special , special price for my blog readers!!!

and free gifts tooo!!!

xoxo
Isma
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring