Monday, 30 November 2015

PREMIUM BEAUTIFUL PROMOTION OCTOBER & NOVEMBER 2015

* sticky post until 30 November 2015

aha

it's promo time!

rasanya dah lama sangat kak Isma tak buat PROMO untuk PREMIUM BEAUTIFUL CORSET kan?


ok here we go!

actually, ramai sangat yang Whatsapp dan tanya kenapa harga Premium Beautiful lain sikit dari tahun lepas?

allright dearies, please bear in mind, due to GST implementation, we had a re-alignment of prices. Jadi, memang ada sedikit kenaikan harga kat situ, tapi tak sampai pun 6% heheh

okay, kat sini, kak Isma akan update jugak HARGA TERBARU PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK 2015!

Untuk harga retail Premium Beautiful Classic 2015
range harga ialah dari RM2,600 - RM2,800

Manakala untuk Premium Beautiful Elegance pulak
range harga ialah dari RM3,000- RM3,300

kenaikan harga daripada harga 2014 (sebelum  GST ) adalah sekitar RM100-RM150 sahaja ya

ok ok

so takde diskaun ke kak Isma?

adaaaa

apa plak takdeeee

kebetulan untuk bulan Oktober ni, kita ada promo dari company SHOM

CASH REBATE/ CASH BACK sebanyak RM150 untuk setiap pembelian Premium Beautiful - only valid untuk pembelian secara CASH/ CREDIT CARD!

and as usual, kak Isma akan berikan HARGA SPECIAL untuk pembelian secara CASH/CREDIT CARD!

Bayangkan lah, uols dapat HARGA SPECIAL dari kak Isma, which is already a discount dari harga retail kat atas tu, plus dapat cash back RM150 lagi!

nk tahu harga special? only via Whatsapp yerrr
Whatsapp kak Isma at 019-339 3340!

and of course, kak Isma akan berikan FREE GIFT PB WASH ( pencuci khas Premium Beautiful bernilai RM52) dan MYSTERY GIFT (depending on what is available at hand!)



wahhh exclusivenya Premium Beautiful Elegance!

 pilihan yg evergreen, Premium Beautiful Classic!
 dapatkan bendtuk badan HOURGLASS - dengan pemakaian secara konsisten selama 8 jam sehari, anda boleh dapat result yang KEKAL seawal 3 bulan!
dua variasi Premium Beautiful - masing-masing ada kelebihannya!
jangan lupa tanya kak Isma ye, yang mana lebih sesuai untuk bentuk badan anda!


Premium Beautiful Natural Wash - sesuai untuk menjaga exclusive lingerie and even to wash delicate items like your dryclean tudungs and sequined dresses!


SO WHATSAPP ME NOW!
ISMA 019-339 3340
and ask for October & November promotion!!!!

xoxo
Isma

p/s: untuk pembelian secara ansuran, harga retail is applicable ya! but kak Isma tetap akan berikan FREE GIFT PB Wash :) 
please inquire, inshALLAH kita akan cuba accomodate semua client sama ada cash atau instalment!
as a rule of thumb , kak Isma akan ambil instalment minimum RM200 sebulan :)


separate pieces (long girdle sahaja, long bra sahaja, waist nipper sahaja atau short bra) - masih boleh !
let me know pieces yang mana uols nak, and also indicate sama ada uols dah pernah pakai PB corset sebelum ni (kalau boleh indicate jugak size sekarang)
inshaAllah, free gift and special price ada untuk uols yaaaa

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring