Monday, 30 November 2015

PREMIUM BEAUTIFUL PROMOTION OCTOBER & NOVEMBER 2015

* sticky post until 30 November 2015

aha

it's promo time!

rasanya dah lama sangat kak Isma tak buat PROMO untuk PREMIUM BEAUTIFUL CORSET kan?


ok here we go!

actually, ramai sangat yang Whatsapp dan tanya kenapa harga Premium Beautiful lain sikit dari tahun lepas?

allright dearies, please bear in mind, due to GST implementation, we had a re-alignment of prices. Jadi, memang ada sedikit kenaikan harga kat situ, tapi tak sampai pun 6% heheh

okay, kat sini, kak Isma akan update jugak HARGA TERBARU PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK 2015!

Untuk harga retail Premium Beautiful Classic 2015
range harga ialah dari RM2,600 - RM2,800

Manakala untuk Premium Beautiful Elegance pulak
range harga ialah dari RM3,000- RM3,300

kenaikan harga daripada harga 2014 (sebelum  GST ) adalah sekitar RM100-RM150 sahaja ya

ok ok

so takde diskaun ke kak Isma?

adaaaa

apa plak takdeeee

kebetulan untuk bulan Oktober ni, kita ada promo dari company SHOM

CASH REBATE/ CASH BACK sebanyak RM150 untuk setiap pembelian Premium Beautiful - only valid untuk pembelian secara CASH/ CREDIT CARD!

and as usual, kak Isma akan berikan HARGA SPECIAL untuk pembelian secara CASH/CREDIT CARD!

Bayangkan lah, uols dapat HARGA SPECIAL dari kak Isma, which is already a discount dari harga retail kat atas tu, plus dapat cash back RM150 lagi!

nk tahu harga special? only via Whatsapp yerrr
Whatsapp kak Isma at 019-339 3340!

and of course, kak Isma akan berikan FREE GIFT PB WASH ( pencuci khas Premium Beautiful bernilai RM52) dan MYSTERY GIFT (depending on what is available at hand!)



wahhh exclusivenya Premium Beautiful Elegance!

 pilihan yg evergreen, Premium Beautiful Classic!
 dapatkan bendtuk badan HOURGLASS - dengan pemakaian secara konsisten selama 8 jam sehari, anda boleh dapat result yang KEKAL seawal 3 bulan!
dua variasi Premium Beautiful - masing-masing ada kelebihannya!
jangan lupa tanya kak Isma ye, yang mana lebih sesuai untuk bentuk badan anda!


Premium Beautiful Natural Wash - sesuai untuk menjaga exclusive lingerie and even to wash delicate items like your dryclean tudungs and sequined dresses!


SO WHATSAPP ME NOW!
ISMA 019-339 3340
and ask for October & November promotion!!!!

xoxo
Isma

p/s: untuk pembelian secara ansuran, harga retail is applicable ya! but kak Isma tetap akan berikan FREE GIFT PB Wash :) 
please inquire, inshALLAH kita akan cuba accomodate semua client sama ada cash atau instalment!
as a rule of thumb , kak Isma akan ambil instalment minimum RM200 sebulan :)


separate pieces (long girdle sahaja, long bra sahaja, waist nipper sahaja atau short bra) - masih boleh !
let me know pieces yang mana uols nak, and also indicate sama ada uols dah pernah pakai PB corset sebelum ni (kalau boleh indicate jugak size sekarang)
inshaAllah, free gift and special price ada untuk uols yaaaa

Monday, 16 November 2015

Happy Birthday Kak Salha!

#salhazainbirthdaybash

alhamdulillah

rezeki kali ini, we were invited to celebrate our mentor's birthday at Louis Vuitton , The Garden's Mall!

mind you, bukan calang-calang yang boleh buat private event dalam butik LV tauuu

nak sewa pun belum tentu dapat

bila I risik2 kat LV staff, katanya only clients yang spend ratus-ratus ribu je selalunya diberi peluang buat any event kat butik!

syukur, sebelum ni I sendiri bukan jenis yang biasa berbelanja mahal-mahal, apatah lagi yang berjenama macam Louis Vuitton ni

tiba-tiba , dapat pulak jemputan untuk ke private event meraikan birthday my dearest mentor and penaung our biz group Top Leaders Circle ni kan...

rasa beruntung sangat

kata orang, kalau nak jadi kaya, kena bergaul dengan orang-orang kaya :)

hehehe
walaupun belum lah betul2 kaya macam millionaire - I am blessed to be surrounded by these humble rich people

kaya minda, dalaman dan luaran

seriously, sebelum ni, nak masuk butik2 mewah macam ni pun rasa seramm hahaha
boleh ke macam tu?

because I am not brought up oleh parents yang tahu pasal jenama2 mewah
kalau masuk pun, mesti tak tahu nak tanya apa hahahah

sebab keliling kita semuanya barang yang harga ribu-ribu, belas ribu malah ada yang ratus ribu!

but masa private event ni lah, dapat kenal sikit-sikit about Louis Vuitton, as a brand...it's quality it's prestige!



dapat touching-touching the expensive and very nice bagsss
tahu jenis2 bags
heheheh

love the presentation made by the superb staff!
they did some LIMITED EDITION bag presentation, how to style the LV scarves , and LV Brooch!

heheheh they know we are suckers for tudungs and accessories too!


all in all, it's a very fun private event, we really enjoyed ourselves!
I learnt so much about Louis Vuitton as a brand, the types of bag available, prints etc from their experienced staff :)

tak payah dok buat research sendiri and stalk the bags online hhahah

in this biz, we are always thought to aim for something we want, and if it's an LV bag, we must make sure how much it is and make income at least 5-10 times from it!
barulah boleh beli!

contohnya, bag harga RM5,000... mesti buat income at least RM20,000 sebulan baru boleh beli!

so , know that what ever we buy in this biz, is definitely a reward for our monthly hard work hehehhe


Enjoy the pics!!!!

our birthday girl arrived in style! cantik sangatttt!!!!
 me with my beloved mentors ! love them to bits!
thanks for sticking with me all these years I've been in this biz!


amboihhh sume rambang mata tengok the LV goodies!

 these LV luggage trunks are worth RM50,000- 100,000 each!!!!

 us with our dream bags! inshaAllahhhh!!

the hi-tea courtesy of Louis Vuitton! sedap!!!!!!


our self made card ! creative tak?
with kak Lynn, who is also the owner of Sari Ratu Chain, and also Fateha, a preschool teacher from Johor who is now earning 5 figure income monthly (as her extra income!)

 heheheh us having fun!!!

 birthday cake cutting :)

hope you like the LV scarf as ur birthday pressie kak Salha!


till my next entry!

xoxo
Isma
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring