Monday, 16 November 2015

Happy Birthday Kak Salha!

#salhazainbirthdaybash

alhamdulillah

rezeki kali ini, we were invited to celebrate our mentor's birthday at Louis Vuitton , The Garden's Mall!

mind you, bukan calang-calang yang boleh buat private event dalam butik LV tauuu

nak sewa pun belum tentu dapat

bila I risik2 kat LV staff, katanya only clients yang spend ratus-ratus ribu je selalunya diberi peluang buat any event kat butik!

syukur, sebelum ni I sendiri bukan jenis yang biasa berbelanja mahal-mahal, apatah lagi yang berjenama macam Louis Vuitton ni

tiba-tiba , dapat pulak jemputan untuk ke private event meraikan birthday my dearest mentor and penaung our biz group Top Leaders Circle ni kan...

rasa beruntung sangat

kata orang, kalau nak jadi kaya, kena bergaul dengan orang-orang kaya :)

hehehe
walaupun belum lah betul2 kaya macam millionaire - I am blessed to be surrounded by these humble rich people

kaya minda, dalaman dan luaran

seriously, sebelum ni, nak masuk butik2 mewah macam ni pun rasa seramm hahaha
boleh ke macam tu?

because I am not brought up oleh parents yang tahu pasal jenama2 mewah
kalau masuk pun, mesti tak tahu nak tanya apa hahahah

sebab keliling kita semuanya barang yang harga ribu-ribu, belas ribu malah ada yang ratus ribu!

but masa private event ni lah, dapat kenal sikit-sikit about Louis Vuitton, as a brand...it's quality it's prestige!



dapat touching-touching the expensive and very nice bagsss
tahu jenis2 bags
heheheh

love the presentation made by the superb staff!
they did some LIMITED EDITION bag presentation, how to style the LV scarves , and LV Brooch!

heheheh they know we are suckers for tudungs and accessories too!


all in all, it's a very fun private event, we really enjoyed ourselves!
I learnt so much about Louis Vuitton as a brand, the types of bag available, prints etc from their experienced staff :)

tak payah dok buat research sendiri and stalk the bags online hhahah

in this biz, we are always thought to aim for something we want, and if it's an LV bag, we must make sure how much it is and make income at least 5-10 times from it!
barulah boleh beli!

contohnya, bag harga RM5,000... mesti buat income at least RM20,000 sebulan baru boleh beli!

so , know that what ever we buy in this biz, is definitely a reward for our monthly hard work hehehhe


Enjoy the pics!!!!

our birthday girl arrived in style! cantik sangatttt!!!!
 me with my beloved mentors ! love them to bits!
thanks for sticking with me all these years I've been in this biz!


amboihhh sume rambang mata tengok the LV goodies!

 these LV luggage trunks are worth RM50,000- 100,000 each!!!!

 us with our dream bags! inshaAllahhhh!!

the hi-tea courtesy of Louis Vuitton! sedap!!!!!!


our self made card ! creative tak?
with kak Lynn, who is also the owner of Sari Ratu Chain, and also Fateha, a preschool teacher from Johor who is now earning 5 figure income monthly (as her extra income!)

 heheheh us having fun!!!

 birthday cake cutting :)

hope you like the LV scarf as ur birthday pressie kak Salha!


till my next entry!

xoxo
Isma

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring