Saturday, 1 October 2016

Harga Promo Premium Beautiful Corset 2016!

Assalamualaikum!
Kak Isma nak buat promo Premium Beautiful harga special dan murah untuk uols semua!
Valid until 30 SEPTEMBER 2016 for cash & credit card purchase
Seperti yang uols tahu, untuk pembelian secara full cash (lump sum) harga Premium Beautiful corset 2016 adalah seperti berikut:




PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC
dari RM2,150 - RM2,350

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE
dari RM2,470 -RM2,800

Khas untuk anda yang  berminat dengan Premium Beautiful corset, 
Discount RM150 utk 1 set atau RM400 utk 2 set!

boleh tolak terus diskau tu dari harga yang Isma dah bagitahu kat atas tu yeee

Ada lagi !!!
Free Gift Herba Maharani worth RM98 and PB wash worth RM52!


Terhad sehingga 30 September 2016 sahaja  ye - untuk yang nak beli untuk set bersalin atau berpantang, boleh lah lock dulu set anda dengan harga promo ni!

Kemudian ; bila uols bersalin nanti, sebarang pertukaran size masih boleh dilakukan! At least uols berpeluang dapatkan set uols dengan harga dan diskaun special ni!




And kalo beli 2 set Premium Beautiful sekaligus, mmg boleh dapat diskaun sebanyak RM200 utk satu set! So boleh lah uols share dgn adik beradik utk beli sama2 atau pun beli 2 set utk buat tukar2 pakai setiap hari!

Jangan lupa Whatsapp kak Isma ye
019 339 3340 Isma !

Premium Beautiful corset SUPERBRANDS terbaik diMalaysia - 23 tahun dalam pasaran!!!


untuk info penuh Premium Beautiful, boleh just click link ni yee

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring