Tuesday, 29 March 2016

TRUSTED PREMIUM BEAUTIFUL CORSET CONSULTANT!

Alhamdulillah , diberi rezeki oleh Allah untuk update blog

kali ni, kak Isma just nak share a heartfelt message yang client kak Isma sampaikan via Whatsapp

FYI, kak Hanim ni ialah customer Premium Beautiful  corset yang kak Isma fittingkan just before i gave birth to Zidan.

Kiranya kak Hanim baru pakai Premium Beautiful end of Januari 2016



this is the joy i get in this biz

bila client i happy, puas hati and dapat result yang mereka nak

jangan salah pilih seller atau agent yang just bagi uols harga murah. As a rule of thumb, kalau uols boleh beli Premium Beautiful satu set (3pieces) at less than RM2,000, then you memang dah kena berhati-hati dengan seller tu! Definitely, die just nak bagi ýou harga clearance dan ýou takkan dapat proper fitting dan size. Lagi satu, ýou maybe dapat stok Premium Beautiful yang lama!

ada jugak yang jual pre loved! Ya Allah, sila jangan berkongsi pakaian dalam dengan orang ye. Sebabnya memang takkan sedap pakai Premium Beautiful yang pre loved ni, sebab die dah ingta bentuk badan owner yang 1st!

nanti membazir je bayar RM1,xxx yang kononya murah, tapi tak dapat pakai. 
lepas tu jealous pulak tengok kawan-kawan yang beli dengan kak Isma pulak pakai Premium Beautiful elok je sedap, selesa dan dapat result yang diorang nak.

so, anda yang bakal jadi client kak Isma tu..let's meet!
tak sabar kak Isma nak touch up badan uols pulak

memang, kalau nak dapat servis yang puas hati, mesti kena:
1- jumpa dan dapatkan ukuran yang betul. Kalau dekat, kak Isma prefer untuk ukur badan uols sendiri.
In case ada yang jauh, dan akak Isma tak dapat nak ukur badan awak, please ikut betul betul instruction yang kak Isma akan bagi kat uols kay

sambil tu kak Isma boleh consult cara pembayaran yang sesuai dengan budget uols. nak ansuran ke, cash or credit card memang boleh. Kita boleh discuss cara paling jimat uols boleh dapat pakai Premium Beautiful ni.
contohnya kalau uols ada credit card Hong Leong Bank, Citibank or Public Bank, boleh dapat 0% interest pay plan unuk 6-18 bulan!

2- fitting dengan kak Isma. Yang mana jauh, kak Isma akan arrange usually voice call or Skype untuk bg instruction macam mana nak pakai Premium Beautiful corset

apa-apa pun, uols boleh je Whatsapp kak Isma untuk keterangan lanjut.
nak tanya-tanya dulu. 
nak survey dulu
nak beli asing-asing pun boleh..contohnya nak beli girdle sahaja atau bengkung saja atau bra sahaja


Isma 019 339 3340

p/s : belanja sikit
testimonial Premium Beautiful kak Isma sendiri selepas habis 44 hari berpantang anak ke dua ni!
kalau kak Isma boleh, YOU pun boleh!



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring