Friday, 27 May 2016

Harga Premium Beautiful : Premium.Beautiful sesuai untuk yang berusia !

Salam semua

Ada antara client yang risau, boleh ke kalau saya dah berusia sikit, nak pakai korset Premium Beautiful ni?


Ya Allah, memang boleh je kakkk
Kalau nak diikutkan, dah ramai jugak client yg 50s and 60s yg Isma dah fittingkan Premium Beautiful ni.

Kebanyakannya nak pakai utk kesihatan tulang belakang (especially bila nak dukung cucu), dan nk jaga bentuk badan sikit sebab taknak lah nampak sangat bonjolan kat perut tu kan bila keluar dengan suami heheh

In  your 40s, 50s even 60s pun.
Tak ada masalah nak pakai Premium Beautiful.
Bukan setakat untuk org muda je.

Untuk akak-akak gorjes, definitely sizing tu kami akan consult lebih berhati-hati so that selesa nak pakai hari-hari.

Isma usually akan pastikan:

•Senang sangat nk buka pegi toilet.

•Tak terlalu ketat, sebab akak dan aunties paking pentingkan keselesaan dan convenience kan

•Selesa even ada yg bawak tido sbb nk kurangkan sakit belakang. If malas nak pakai siang lama2, bolehla pakai waktu tidur ye

Sebab tu penting sangat kalau boleh Isma nak ukur dan fittingkan sendiri set Premium Beautiful ni dekat akak-akak semua. Supaya selesa yang amat tt macam Isma dah pakai 4 tahun niii.

Alhamdulilah CONFIRM 100% berbaloi, macam ahkak yang dah pakai kat gambar bawah niii!

#WhatsAppKakIsma0193393340
#ismalinadotcom #PBangels #TopLeadersCircle

WHATSAPP ISMA 019 339 3340 ye

Friday, 13 May 2016

PREMIUM BEAUTIFUL for Plus size ladies- bersama testimoni

ada yang tanya kak Isma...saya ni besaaaarrrr kak...ada ke size Premium Beautiful untuk saya?

amboi risau betul uols ni kannn

macam yang uols semua tahu, Premium Beautiful ni,untuk dapat tahu size apa yang kita pakai, PB Expert uols kenalah dapatkan ukuran duluuu

macam mana nak ukur? haaaa
tu boleh refer kat sini -PREMIUM BEAUTIFUL GUIDE

okayyy jangan risau sangat ..sebab memang ada ready size untuk Premium Beautiful corset nih
untuk ready sizes, ukuran maksimum selalunya untuk area perut ialah dalam linkungan 115cm, dan ukurlilit punggung sekitar 130cm

size paling besar (untuk ready sizes ) ialah
100F untuk long bra
106 untuk waist nipper
114 untuk long girdle

daaannn

kalau uols terlebih dari ukuran ni, lagilah kena cepat-cepat dapatkan Premium Beautiful corset, sebab, kita perempuan ni cepat sangat boleh mengembang dari menguncup!

inshaAllah kita jugak boleh custom made set Premium Beautiful walaupun sebesar mana anda okayyy

Kak Isma pernah custom made untuk client yang pakai long bra sehingga size 120H tau.
Alhamdulillah, client tu dah pun turun ke size standard hehe.. Tak lama pun..dalam.6 bulan jerr

and kalau anda risau pasal budget, dun worry, ada pelbagai cara pembayaran utk PB ni.
cash boleh
cash instalment/ ansuran tunai ada
credit card ada
credit card instalment at 0% interest pun ada



ni testimoni dari mentor kak Isma sendiri, slim down dengan Premium Beautiful


This one dari group Top Leaders Circle, Adila ni dulu tak muat nak button pun baju uniform kerja, now dah boleh tukar size!

anda PLUS SIZE?

Jom tular dari XXXL KE L!

ISMA 019 339 3340

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring