Friday, 27 May 2016

Harga Premium Beautiful : Premium.Beautiful sesuai untuk yang berusia !

Salam semua

Ada antara client yang risau, boleh ke kalau saya dah berusia sikit, nak pakai korset Premium Beautiful ni?


Ya Allah, memang boleh je kakkk
Kalau nak diikutkan, dah ramai jugak client yg 50s and 60s yg Isma dah fittingkan Premium Beautiful ni.

Kebanyakannya nak pakai utk kesihatan tulang belakang (especially bila nak dukung cucu), dan nk jaga bentuk badan sikit sebab taknak lah nampak sangat bonjolan kat perut tu kan bila keluar dengan suami heheh

In  your 40s, 50s even 60s pun.
Tak ada masalah nak pakai Premium Beautiful.
Bukan setakat untuk org muda je.

Untuk akak-akak gorjes, definitely sizing tu kami akan consult lebih berhati-hati so that selesa nak pakai hari-hari.

Isma usually akan pastikan:

•Senang sangat nk buka pegi toilet.

•Tak terlalu ketat, sebab akak dan aunties paking pentingkan keselesaan dan convenience kan

•Selesa even ada yg bawak tido sbb nk kurangkan sakit belakang. If malas nak pakai siang lama2, bolehla pakai waktu tidur ye

Sebab tu penting sangat kalau boleh Isma nak ukur dan fittingkan sendiri set Premium Beautiful ni dekat akak-akak semua. Supaya selesa yang amat tt macam Isma dah pakai 4 tahun niii.

Alhamdulilah CONFIRM 100% berbaloi, macam ahkak yang dah pakai kat gambar bawah niii!

#WhatsAppKakIsma0193393340
#ismalinadotcom #PBangels #TopLeadersCircle

WHATSAPP ISMA 019 339 3340 ye

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring