Friday, 15 July 2016

Life Updates! Ahmad Zidan is 5.5 months! and biz is great!

Assalamualaikum semuaaa

lama tak update about my life kan

alhamdulillah, dah selamat kita berpuasa sebulan..ni time raya lah pulak kan

rutin Isma pagi-pagi macam biasaaa

Golek2 ngan my babies dulu....then untuk harini Isma meeting my Diamond Olin Safura  for lunch😍

Happy to report Zidan is now
9.2kg
Height 67cm
HC 43cm
5.5months


Alhamdulillah for having Zidan in our lives. Hopefully anak2 ni sumber pahala kita dalam hidup.
Milestone anak dah achieve ni..milestone mama n anak2 biz mama pulak nihhh nak kena siapp

inshaAllah bulan July ni Isma akan lahirkan 2 orang Diamond baru dengan income 5 angka!
Diamond ni bermaksud mereka i dah mencapai sales RM180,000 tau..walaupun berniaga secara part time ie masih lagi bekerja hakiki.

uols doakan yg terbaik yerrrr

ni salah seorang calon Diamond kak Isma bulan ni.. boleh follow beliau kat www.olinsafura.com ye

‪#‎AhmadZidan‬ ‪#‎mumpreneur‬ ‪#‎PBAngels‬ ‪#‎premiumbeautiful‬ ‪#‎babymilestone‬ ‪#‎mylittlefamily‬

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring