Friday, 5 August 2016

nak beli Premium Beautiful asing-asing (separate pieces)? and harga?

hola darlingsss

lately I banyak terima inquiry dari uols yang nak tahu, boleh ke beli Premium Beautiful corset ni asing-asing?


haaa kalo ikut gambar kat atas ni kannn...ada 3 keping untuk Premium Beautiful corset - Long Bra, Long Girdle dan Waist Nipper! lepas tu ada pulak tambahan satu lagi Premium Beautiful Short bra :)

so, kenapa pulak ada yang tanya nak beli asing-asing ni?

bukan ke, kena beli 1 set?

ok

antara sebab-sebab orang yang tanya i nak beli asing-asing:

1- memang dah jadi pemakai Premium Beautiful tegar; so nak ada extra girdle, bengkung or bra :)
selalunya long girdle and waist nipper la, ramai sangat yang suka pakai siang malam 24 jam, so nak ada spare :)

2- dah ada 1 set Premium Beautiful, pastu nak hantar repair salah satu darinya .
memanggg, kalo dah pakai PB ni mmg tak boleh hidup kalo tak pakai.....rasa cam pelik jerrrr...so katalah long girdle terkoyak kena kuku, and nak hantar for free repair (which takes 2-4 weeks), bolehla beli girdle jeee

3- dah pakai Premium Beautiful for more than 6 months, and inches dah berkurang, so nak beli 1 size smaller :)
ni selalunya long girdle and long bra
kadang-kadang ada customer yg dulunya gebusss, sekarang dah turun lebih 5cm, so dah rasa korset tu macam tak berapa fit...
so nak beli lagi satu yang fit sikittt
yg lama masih boleh pakai lagikkk

4- yang nak beli PB, tapi taknak swipe credit card, atau taknak bayar ansuran
haa camni pun ada jugak, ahkak-ahkak yang die tak suka ada instalment...instalment credit card pun tanak, instalment ngan i pun tanak...tapi belum boleh nak bayar one lump sum untuk satu full set...
boleh jugak macam ni, beli satu-satu dulu utk cukupkan collection :)

5- yang dah lama tak pakai PB, so ada salah satu piece yang dah tak muattt
hahaha..yang ini pun banyak jugak...hehehe
dulu malas nak pakai, pakai girdle jelah, bengkung jelah, sekali nak pakai satu set dah tak muat ...
so tak perlu beli semua, beli yang dah tak muat tu jelahhh

6- yang mengandung, so tak boleh pakai 1 set PB
so ahkak-ahkak yg preggers ni akan opt untuk pakai short bra :)
sbb dah biasa and sedap pakai PB, so kalo ada short bra, breast tak sagging masa pregnant !


haaa inilahh kategori yang adaaaa

so, kesimpulannya mmg boleh pun beli asing2 ; khas untuk mereka yang dalam kategori ni...
heheh

kalo yg 1st time nak beli, I mmg suggest beli 1 set terus, sebab lagi jimat (sebab ada cash rebate/discount sebanyak RM250 untuk yg beli 1 full set), and result die pun akan lebih cepat :)

so , nak tahu harga kalo beli asing-asing?



ok , so dah tertera kat atas tu kan...apa-apa pun, servis i tetap sama, i akan ukur dan fittingkan :)
cara nak ukur, boleh refer kat Premium Beautiful Guide yerrr

kalo ada yg offer harga murah tu, pls note :

- servis die tak sama dengan authorised Premium Beautiful Agent
- stok lama
- size mungkin tak boleh ditukar,dan seller macam ni tak bagi after sales servis macam nak baiki PB uols lepas beberapa tahun guna


bila size salah, result pun takkan dapat yang uols nak yer…so jangan menyesal dikemudian hari :)

oh ye, please note yang harga ni khas untuk yang bayar 
one lump sum cash /credit card SAHAJA

harga untuk Premium Beautiful instalment plan adalah tetap :

DEPOSIT RM400 dan anda terus dapat 1 full set

Kemudian, bayaran bulanan adalah seperti berikut

 NORMAL (RM200 X 11 BULAN)
 EXTRA (RM200 X 12 BULAN)

Untuk Premium Beautiful Elegance pulak just tambah RM300+ daripada harga kat atas niihh

okies, hopefully ni dapat membantu uols untuk bajet-bajet beli PB nihhh...sbb memang bagus utk kita wanita niii
jaga bentuk badan, jaga dalaman, buang angin, elak senggugut dan jaga tulang belakang :)

boleh contact ISMA 019-339 3340 for details yaaa

xoxo
Isma




5 comments:

  1. Salam, akak.
    Saya nk tnya, harga ni masih sama ke skrg?
    Utk waist nipper, sy dpt quotation utk retail 800+, utk harga ahli rm666.
    Mmg betul ke?

    ReplyDelete
  2. wsalam dear...memang ada kenaikan harga sikit selepas Mac 2015. Untuk harga ahli range dari RM606 - RM700 bergantung kepada size. Boleh Whatsapp kak Isma at 019-339 3340 for more info ya

    ReplyDelete
  3. salam, kt mane sy bleh dpt ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear..boleh dapatkan dari i..just whatsapp 019 3393340 ye

      Delete
  4. salam, kt mane sy bleh dpt ni?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring