Friday, 2 September 2016

HERBA MAHARANI - rahsia anda boleh jadi seorang #SUPERMAK! (Kuala Lumpur, Selangor)

Mmg dahsyat penangan #herbaMaharani ni. ada yg panggil #JamuAyamHitam jugak.

Semenjak Siakap Keli viralkan mengenai kebaikan makan Ayam Selasih ataupun Ayam Hitam sebagai supplemet tambah tenaga...memang tak henti-henti orang cari Herba Maharani ni

Ramai jugak yang Isma jumpa, yang dah lama amalkan herba maharani untuk sihatkan rahim, malah ada yang jadikan sebagai ikhtiar untuk trying to conceive TTC  (cuba mengandung) secara tradisional.



Ladies yg selalu penat, lenguh2, lesu dan kitaran haid tak teratur. THIS IS THE SOLUTION FOR YOU!
The energy to be #SUPERMAK!
In August, Isma personally jual lebih dari 10 kotak. Mmg herbal medicine so takde preservative ye. Definitely selamat, inshaAllah.

#ismalinadotcom #PBAngels #TopLeadersCircle #MINIStokisTLC


Ramuan Utama:


  • Wuji / Pati Ayam Hitam (Gallus Gallus Domesticus)
  • Cornu Cervus Nippon
  • Pelbagai jenis herba Cina yang bernilai

Fungsi dan kelebihan Herba Maharani:


  • Memperkukuhkan kesihatan
  • Melancarkan peredaran darah
  • Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur / irregular period flow
  • Mengurangkan masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid seperti senggugut / period pain
  • Mengurangkan masalah keputihan
  • Rawatan herba (natural) untuk membantu kesuburan rahim wanita.
  • Menguatkan dan mengecutkan otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin
  • Melambatkan jangkamasa menopause dengan mengaktifkan hormon estrogen, progesterone dan androgen wanita
  • Membantu sistem organ dalam tubuh untuk berfungsi dengan baik, menjadikan badan lebih kepada awet muda (anti penuaan) dan lebih cantik
  • Membantu menegang dan memberi keanjalan pada kulit, seperti sekitar payudara, ovari dan kawasan perut selepas bersalin
  • Meningkatkan kadar metabolisme badan
  • Mengurangkan keletihan dan kelesuan pada badan

Cara pengambilan Herba Maharani:



Herba Maharani - Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari. Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid). Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan. In case hendak ambil pada waktu malam pun boleh.

Makan mestilah bersama air suam.

Herba Maharani mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba sebelum ini. Sebaik-baiknya mulakan dengan 25 biji dahulu, dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong / plain water. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil Herba Maharani.

Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari. Waktu sedang period jangan ambil Herba Maharani.
Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari. After habis sekotak, stop untuk bulan tersebut, and sambung pengambilan selepas habis period.
Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari. After habis sekotak, stop untuk bulan tersebut, and sambung pengambilan selepas habis period.

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan pengambilan Herba Maharani seketika sehingga period seterusnya datang. Selepas habis period, ulangi cara makan yang sama.

Harga sekotak Herba Maharani adalah RM98.00. Postage ke Semenanjung Malaysia adalah RM9.00 dan postage ke Sabah / Sarawak adalah RM12.00.

Isma boleh COD kepada anda yang berada di area Keramat, Wangsa Maju, Ampang & Hulu Kelang.
Jangan segan- segan ye , just Whatsapp Isma 019- 339 3340

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring