Wednesday, 14 September 2016

MIN KAFFE BANTU MASALAH MIGRAIN TERUK

Assalamualaikum semuaaa

anda minat minum kopi tapi tak tahan asid  dan sakit kepala?

Saja nak share.. my own schoolmate yang ada migraine teruk alhamdulillah serasi dengan Min Kaffe😄 siap restock siap-siap 3 kotak sebelum raya haritu.

Siapa yang pernah ada masalah migraine memang tahulah, bila dah kena seragan, memang satu hapa pun tak boleh buat.
rasa nak  muntah, nak baringgg je kannnn



Syukur dapat bantu beliau minum coffee tanpa dapat sakit kepala lagi! Mudah sikit nak uruskan hal2 seharian sebagai ibu, doktor dan student ( gagah kawan2 Isma ni buat specialist lagii). Nak study malam2 mesti segar je bila amik #MinKaffe kan.

Kandungan Garam Buluh dalam Min Kaffe ni pun turut bantu kita detox dan boleh nikmati coffee yang wangi dan low caffeine.

InshaAllah Isma bagi free postage untuk yang beli 3 kotak Min Kaffe . 


Just Whatsapp je Isma ye
019 339 3340
019 339 3340
019 339 3340
www.ismalina.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring