Monday, 5 September 2016

Nak Jual kat siapa? Premium Beautiful Penipu?




Alhamdulillah. Setiap minggu pasti ada je client yang nak dapatkan Premium Beautiful! Client Isma ni dapatkan 2nd set beliau lepas pakai set pertama dah 10 tahun

Kebanyakan clients Isma adalah stranger ...yang jumpa Isma dari www.ismalina.com
Regardless orang kata barang kita harga "premium" tetap ada orang yang beli secara CASH. Dan Isma dah tak tunggu nak promote pada family & friends sahaja.

Target market kita besar kat luar sana, kenapa nak limitkan kepada kenalan sahaja kan?
Sebab usahawan takkan berjaya kalau ada sifat tunggu. Walaupun Isma dalam biz network, kami tak diajar utk harapkan sahaja pada mentor atau harapkan rakan kongsi .

At this level memang Isma lebih fokus pada perkembangan rakan kongsi, untuk mereka naik pangkat, belajar ilmu usahawan dan kepimpinan . But I still make sure my selling skills, personal branding sentiasa tajam, coz kami diajar untuk walk the talk!

Kak Isma yakin nak ajar ANDA berniaga, sebab setiap hari kak Isma turut berniaga dan ajar usahawan #PBAngels berniaga!

InshaAllah, pasaran untuk Premium Beautiful tak pernah surut . Dah 24 tahun dalam pasaran dan pelbagai upgrading dah ada untuk Korset Superbrands ni. 
Jom kak Isma ajarkan macam.mana nak position diri uols sebagai PB Expert sambil jana income 4 angla setiap bulan sebagai permulaan.

Isma 019 339 3340 untuk keterangan lanjut.
I would love to chat with you.
Untuk info lengkap Premium Beautiful. Boleh click link ni ye.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring