Saturday, 10 September 2016

Personal Coaching agen baru Min Kaffe ! (Perak & Bangi)

assalamualaikum semua

Alhamdulillah, masih bernyawa harini.
Thank you Allah

Khamis lepas Isma sempat berjumpa dengan agen yang baru bermula bulan lepas, Izzati!
welcome Izzati to Top Leaders Circle!

untuk pengetahuan semua, Izzati ialah seorang fulltime student master di UKM tau dalam bidang engineering
hebat kan?
syukur, melalui leader Isma di Johor , Fateha Fatin ( boleh jugak check out website beliau yang sangat informative www.fatehafatin.com) , Izzati terjumpa peluang utuk cuba minum Min Kaffe dan terus tak tunggu untuk jadi agen sah di bawah Top Leaders Circle!

yelah, walaupun seorang student, tetap perlukan extra income utuk tampung kos hidup yang makin menyempit especially kat KL ni kan?

actually, tak susah pun nak jadi agen Min Kaffe and modal pun tak perlu besar, sebab harga Min Kaffe pun murah je

contohnya macam Zati, hanya mulakan biz dengan 12 kotak Min Kaffe.
lebih kurang dalam Rm300+ macam tu
Oklah kan? Mampu milik utuk semua orang


ni lah Zati, sweet je orangnya :)

alhamdulillah, 12 kotak modal permulaan Zati, dah pun habis dalam tempoh lebih kurang 1 minggu.
tahniah uttuk usahawan baru!
macam mana boleh jual tu kan?

inshaAllah, untuk usahawan baru dibawah Top Leaders Circle, kami memang akan ajar cara yang TERBUKTI BERKESAN untuk marketkan barang yang uols pilih tu.
contohnya macam Zati ni, just pakai Teknik 5D je alhamdulillah dah banyak bantu beliau berniaga tau. TEKNIK 5D tu Isma akan ajarkan khas untuk yang nak berniaga dengan Top Leaders Circle, sebab memang TERBUKTI boleh licinkan stok modal yang uols beli tauuu.

dan kebetulan sebab Zati hanya di Bangi, Isma ambil peluang untuk ajar Zati sedikit ilmu lagi tentang cara merketing online serta tips2 nak gunakan Facebook dan Instagram untuk berbisnes.

memang lagi mudah kalau nak ambil ilmu secara berjumpa sebab lebih banyak persoalan usahawan baru yang kak Isma boleh jawab 
 tapi selalunya utuk permulaan, memang kami just boleh ajarkan teknik 5D melalui Whatsapp je.

kemudian, bila waktu yang sesuai, kita buat personal coaching macam ni, supaya usahawan kita sentiasa fully equipped dengan ilmu baru dan tak tepu cara nak pasarkan barangan secara online dan offline.


Isma happy sangat bila tengok Zati bersemangat lepas dapat ilmu baru , dan banyak persoalan dari customer serta kadang kala rejection dari customer beliau dah dapat jawapan dan mudah nak handle lagi lepas ni.
biasalah, kita hanya marketkan barangan dan share benefit produk kita pada semua orang, dan secara logiknya tak semua pun akan beli. so that's normal.

inshaAllah dengan teknik yang betul , Isma boleh ajarkan cara kita kecilkan target market kita kepada yang perlukan benefit dari produk kita yang memang dah viral dah punnn.
Isma ajarkan pada yang serius nak berniaga je tau

semalam Zati hantar gambar ni pada Isma..alhamdulillah, modal yang 12 kotak Min Kaffe tu dah boleh rolling utuk orders yang baru masuk utuk family kat kampung beliau yang nak COD masa Raya Haji nanti. Mudah je proses nak COD pada customers kalau memang dah standby stok dekat tangan kita kan?

Zati akan berada di Gerik Perak selama seminggu tau.
so uols yang nak COD produk viral seperti Min Kaffe, Garlic Plus serta EziClean sabun magik jangan segan-segan utuk contact Zati ye!

syukur

modal kecil pun, boleh digandakan jadi SALES BESAR.
Isma doakan sales Zati akan meningkat 5 kali ganda bulan ni aminnnn

Untuk dapatkan Min Kaffe di sekitar Bangi dan Gerik boleh contact

IZZATI - 019 440 9505

atau sebarang pertanyaan untuk jadi agen Min Kaffe atau EziClean, boleh directly contact 
ISMA - 019 339 3340 melalui Whatsapp ye

xoxo
Isma

p/s: boleh baca info tentang PREMIUM BEAUTIFUL CORSET kat sini ye

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring