Saturday, 3 September 2016

Premium Beautiful untuk si ibu yang bersalin secara C section/ pembedahan!

Assalamualaikum semua!

Selamat hari Sabtu!

Isma ambil peluang update blog mengenai Premium Beautiful, sebab kebetulan this whole week memang qada' balik semua appointment yang tertunda sebab kami ke Beijing minggu lepas!

wahhh tu another entry specially about our free trip ke Beijing ya!
tungguuuu

best bisnes Premium Beautiful yang orag kata penipu lah, tak betul lah hahahah
pepandai je korang ni tauuu
best sagat bisnes ni sebab dah 10 destinasi Isma melancong secara 5 star dan PERCUMA dengan rakan-rakan kongsi yang lainn

yang nak tengok gambar2 Isma di Beijing, boleh follow my IG  @ismalina atau boleh tengok kat hashtag #TLCinBeijing



Semalam sempat consult client #premiumbeautiful di #PWTC.

She is a post C - section mummy, looking for solution to help her strap the tummy fat !
Kebetulan Isma ada size Waist Nipper #PBCorset yg sesuai dengan ukuran , so Isma cubakan kat client tuuu

"Kakk Ismaa bestnyaaa...selesa sangattt pakai bengkung nii ...rasa macam perut kita takdelah terbuai-buaiiii...and sedap sangat kat tulang belakang tuuu"

Kebanyakan client Isma yg bersalin C section mmg tak berbengkung semasa berpantang. And mesti bahagian tummy tu MASALAH UTAMA sebab masih tebal.

yelah, memang ibu yang bersalin secara pembedahan tak boleh berbengkung selagi luka tak baik lagi...so ramai yang lansuing terus tak berbengkung sebab lepas luka dah baik, eh eh dah habis 44 hari hehehe


Uols boleh guna Premium Beautiful untuk berbengkung dan support peranakan & tulang belakang even selepas 44 hari berpantang ye.
Especially yang maternity leave hanya 40 hari atau 2 bulan...seelok-eloknya kita berbengkung selama 100 hari untuk dapatkan balik bentuk tubuh yang elok.

kalau tak....tu yang ramai jadi "boyak" ataupun bahagian tummy tu jadi besar da menggelebehhhh
ada yang Isma pernah jumpa cliet, 1 tahun lepas bersalin , perut masih besar dan keras macam mengandung 4-5 bulan 

OH NO!

Jangan bimbang, Isma boleh bagi FREE CONSULTATION untuk uols ye
try dulu and budget kita boleh bincang ye
 Untuk more info dan testimoni untuk Premium Beautiful corset, harga dan testimoni, boleh baca lebih lanjut kat sini ye

Info lengkap , Testimonial dan Harga Premium.Beautiful

Isma 019 339 3340

#setberpantang #bengkungmoden #slimming #ismalinadotcom #PBExpert #PBAngels #korsetKL

p/s: Premium Beautiful juga baik untuk bantu pengeluaran susu badan yang meriah!
boleh consult Isma untuk cara gunakan Premium Beautiful untuk breastfeeding moms :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring