Thursday, 1 December 2016

SUCCESS STORY: SURIRUMAH KINI PEGANG INCOME 4 ANGKA , MODAL CUMA RM50!!!



CONGRATS #PBAngels Shareefah Naweerah !!!

Tak semua orang ada modal besar utk mulakan biz..tapi tetap boleh kembangkan modal kecil.jadi sales besar!

1st time Isma jumpa Sha masa hujung September 2016...beliau seorang SURIRUMAH , dengan 2 anak kecil. Mula dari tengok kawan beliau Olin Safura start berniaga kat FB

Beliau mula just dengan modal RM50 - lepas tu dengan semangat dan betul2 follow gerak kerja yang mentor dah plan KHAS untuk gaya hidup beliau sebagai housewife.

Bulan ke 2 berbisnes.Akhirnya Sha pun dah capai RM20,000 sales!!!!
Dah ada 3 agen berdaftar bawah beliau jugakkkk...dah LEADER tauu!!

Seronok bila Sha kata...dapat lah bagi duit belanja kat mak ayah tanpa perlu mintak dari husband. Yelah..husband kita pun banyak nk kena tanggung kannn...

Sha pun banyak berniaga dari rumah je..dan keluar pun bila perluuuu. Sebab our plan mmg TAILORED untuk Sha!

Santai berniaga..2 bulan inshaAllah bulan ni Sha pegang income 4 angka pulak sebagai SURIRUMAH PBAngels!!

Dalam kawan2 sume tengok2..ragu2..Sha dah ambil peluang and tak payah tunggu orang lain punn...rezeki Allah dah tentukannn!!

Kalo Sha boleh, uols pun boleh. PM Isma or Whatsapp 019 339 3340 untuk jana pendapatan dgn modal RM50 jerrr.

#ismalinadotcom #mumpreneur #PBAngels #TopLeadersCircle

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring