Tuesday, 21 November 2017

Testimoni Premium Beautiful untuk bakal pengantin!

Assalamualaikum semua!

Alhamdulillah, Allah beri kelapangan pada Isma untuk update blog harini!
Syukur sangat, sebab bila bekerja sendiri, sometimes at home, memang kena cari masa untuk duduk diam -diam dan buat kerja di virtual space kita!

Mana yang belum follow, please follow Isma dekat FB Page or FB Personal ya - Ismalina Ishak.

My IG pulak @ismalina tau...so do follow my page!

Okay, today, Isma nak bercerita tentang Premium Beautiful untuk kegunaan bakal-bakal pengantin!

Haaa, biasa kan? Bila nak kahwin je, sibuk semua orang duk cari korset!

Tak taulah kenapa...mak , makcik, sibuk suh kita jangan lupo cari cari korset deknonnnn
kang menyesal gambar kawin ko tak cantekkk

hahaha
kemain macam kak nam semuanya

Minggu ni last sekolah katanya..tema kawin2 nak mula la niiii

Patutlah ramai sangat bakal pengantin yg dah mula dapatkan Premium Beautiful Elegance! Termasuk jugak mak pengantinnn

Yelah..mak pengantin jemput ramai kawan2 lama...mesti lah taknak nampak perut berlipat, sendat ketat kannn
Yang pengantin confirmlah WAJIB nak nampak paling maniss macam Fazura masa hari bahagia kannn

Jangan pulak bayar pelamin, photographer mahal..baju pun meletop...tapi nampak buncit dan bongkok pulakkkk🙊



Isma nak kongsikan testimonial Sarah ni... baru umur 20an tapi badan pada permulaannya agak chubby.
Nowadays, memang Isma lihat anak2 dara pun, dah mula alami masalah berat badan.
Maybe due to food intake jugak kan hehehe

Okay, Sarah ni berjaya turunkan inci dan jugak berat badan 6kg sebelum kahwin!
BEST GILA KAN?

pakai Premium Beautiful jeee hehehe

Banyak Isma fittingkan korset Premium Beautiful pada bakal pengantin!
Yelahhhh , Isma sendirri pun pengantin PB!

Dari dulu , sampai sekarang, mula je nak dekat cuti sekolah akhir tahun, berduyun -duyunlah bakal pengantin nak ansuran PB Corset...yg beli pakai cash or credit card pun ada sebab dapat banyak diskaun dan free gifts!

Ada beberapa perkara yg Isma ambil kira utk mereka bakal pengantin ni:

1/ Kalau kurus sangat orangnya..Isma akan bagi size yg tak berapa ketat utk long girdle and long bra..so that kalau tetibe bunting pelamin..bolehla still pakai untuk berpantang!

2/ Biasanya Isma akan lebihkan 1 size cup bra so that selesa pakai lepas kahwin and nanti kalo dah beranak

3/ Biasanya Isma pesan kalau yg amik korset lagi 2 minggu nak majlis..Isma pesan suh pakai 24 jam! kalo exercise pun pakai (ada caranya...kita akan ajar) hahah bukan apa..utk kesan optimum. Jangan risau..Premium Beautiful corset sangat selesa nak pakai walaupun masa tidoqq

Paling baik ambil at least 2 bulan before wedding..confirm kena alter baju uolss heheh

Apa pun...memang puas hati kalau dah pakai Premium Beautiful corset 6 tahun..masih size yg sama! and ada LIFETIME WARRANTY untuk baik pulih (repair kerosakan) Percuma!

Menang membeli (cash, credit card or ansuran), MENANG MEMAKAI!
Jangan sebab nak jimat, beli girdle yg ketat , bergulung, ada besi2 yg menyakitkan pulak tu..just because nak murah. Sepanjang majlis kawin kita tahan napas, sakit dan tak selesa...sengsara woii..dalam gambar pun nampak seksa!

Isma share pengalaman Isma sendiri..pengguna setia dan jugak seorang Premium Beautiful Expert! InshaAllah kami bantu anda dapatkan size yg selesa (dari badan sis yg kecik molek size XS ke XXXL pun ada size tauuu) terbaik MENGIKUT BAJET ANDA! Kami sesuaikan nanti ya!

#CDMIsma
#PremiumBeautiful
#SarungSarungCantik 

PREMIUM BEAUTIFUL ANSURAN DARI RM100 sebulan
Isma 019 339 3340

Thursday, 12 October 2017

Free Honeymoon to Gold Coast Australia (Winter 2017)

Salah satu Wins personal Isma jugak untuk tahun 2017 - belanja my husband honeymoon 5 star percuma ke Gold Coast Australia!

Gambar ni..kami bergerak dari jetty di Brisbane menuju ke pulau persendirian, Moreton Island! approximately 75 minit je naik ferry😍
And dekat Moreton Island, kami stay di Tanggalooma Bay...memang view die MashaAllah! 



Laut turquoise, clear n sejuk (hehe sebab winter tauuu)
Nampak matahari memancar kan? Actually matahari masih panas walaupun winter ! Gambar2 cantik yang Isma ada ni..thanks to TLC , kami ada professional photographer yg capture moment2 manis dan indah bersama...

I would say...a truly memorable vacation / honeymoon!
Tak stress fikir pasal belanja...barulah boleh nikmati hasil ciptaan Allah !


#TLCinGoldCoast
#CDMIsmalinaIshak
#TotallyAwesomeTuesday

Motivation Quote: Bersusah dulu sekarang!

Morning!


I love this quote! Sebab, nak berjaya, nak dapat capai sesuatu GOAL, kita mesti korbankan rasa penat, rasa letih, rasa nak rehat, rasa malas, rasa mengantuk... and HUSTLE!

Isma ingat masa mula-mula berniaga part time - kena sacrifice waktu malam lepas kerja untuk pergi fitting client PB. Tak dapatlah tengok TV, tengok drama.

Kalau weekend, spend masa pulak training team untuk pandaikan mereka. On the job training pulak utk make sure mereka bagi servis terbaik untuk client mereka. Tak dapatlah nak tiap weekend window shopping, jalan2 saja. I usually selit2 shopping kat mall bila i ada appointments.

Memang sacrifice sikit - but what did i get? Alhamdulillah, walaupun baru mula berniaga sambil bekerja, tak kurang gaji ke-2 dengan biz PB ni mesti 4-5 angka ; TAK PERNAH PUTUS!

Worth the sacrifice? YES! Dapat apa pun balik kerja tengok TV, weekend jala2 habiskan duit...kepuasan sementara je tuuu

And now as time goes on, my business is getting easier. Training mostly online, I am now a fulltime entrepreneur hasil I sacrifice masa sewaktu awal2 berniaga. Demand Premium Beautiful tak henti masuk dari Social Media and Blog.

KEY: BUAT APA YANG KITA TAK SUKA.
Success does not come from comfort zone!

#CDMIsmalinaIshak
#TLCBizMentor
#TopLeadersCircle

Tuesday, 10 October 2017

IKHTIAR UNTUK GANGGUAN JIN & SIHIR



Salam Jumaat semua!
Every week, hari Khamis, Isma try my best untuk ke kelas tafseer Al-Quran bersama ustazah Dr Fatma Az-Zahra
Isma suka nak kongsikan ilmu yang kami dapat minggu ni.


IKHTIAR UNTUK MENGUBATI GANGGUAN JIN
--------------
Al-Fatihah
Al-Baqarah 1-5
Al- Baqarah 163-164
Al-Baqarah 255-257
Al-Baqarah 285-286
Al-Imran 18-19
Al-A'raf 54-56
Al-Ahqaf 29-32
Al-Mukminum 115-118
As-Saaffat 1-10
Ar- Rahman 33-36
Al-Hasyru 21-24
Al-Jinn 1-15
Al-Ikhlas, Al-Falaq, An-Nas
Letak tangan atas kepala ,didepan muka ada sebotol air. Baca Ayat2 ni.
Amalkan 41 hari. 
Air tersebut minum sikit2 dari pagi sampai maghrib.
Buat dengan keyakinan Allah akan sembuhkan.
Jika 41 hari tak sembuh- then most probably itu SIHIR.



IKHTIAR AMALAN AYAT AL-QURAN UNTUK SEMBUHKAN GANGGUAN SIHIR
---------------
7 helai daun bidara, giling atau tumbuk. Tak boleh blend ye.
Sambil tumbuk, baca:
Al-Fatihah
3 qul
Yasin
If gangguan sihir melibatkan suami isteri - hubungan panas baran, asyik gaduh, tak boleh bersama.
Tambahan baca Surah Al-Baqarah Ayat 102
Campurkan hasil tumbuk daun bidara tu dengan air.
Minum 3 teguk. Kalau pasangan nak cooperate - die pun minum 3 teguk
ambil 1 gayung untuk basahkan kepala sampai seluruh badan.
Then, atas ubun-ubun, baca ayat ni:
Yunus 81-82
Al-A'raf 117-122
Taha 69
An-Nisa 76
Buat 21-41 hari. Always dengan keyakinan Allah bagi kesembuhan.
------------------
Ustazah pesan, gangguan jin atau sihir ni sometimes Allah hantar supaya kita ingat balik Allah, rapat balik dengan Al-Quran.
So it's actually a blessing.
Semoga dengan sedikit ilmu ni..kita dapat konsisten baca Al-Quran dan sekiranya ada antara yg membaca ni sakit- Isma doakan Allah beri anda kesembuhan secepatnya!
Aminn.
Like , Share & Comment jika bermanfaat ❤
#CDMIsmalinaIshak
#PremiumBeautiful
#TLCBizCoach
#TopLeadersCircle

Thursday, 28 September 2017

CDM Ismalina Ishak : Personal Coaching 5 figure Protege



Tanda-tanda rezeki nak masuk ialah bila kita mula bertindak.

Isma dah banyak coach protege dalam bisnes PB. Semuanya bermula dari Zero.
InshaAllah kalau berniaga PB ni Isma memang yakin 200% boleh coach anda, sebab Isma sendiri dah jual lebih 1,000 set secara personal dan hampir 5,000 set dengan kumpulan.

haha jangan pulak uols tanya Isma macam mana nk jual tudung. That one not my specialty.

walaupun yg ada pengalaman dalam bisnes lain - bila buat bisnes PB..sikap macam bermula dari zero.
Senang begitu sebab ilmu nak masuk pun smooth je

Isma lihat protege yg mudah nak menjadi bila ada 3 kualiti ni
1/ Tak banyak alasan
2/ Terus buat apa yg mentor suruh. Ubah apa yg perlu tambah, apa yg perlu berhenti .
3/ Bertindak ikut plan yg dah agreed upon between mentor -protege. Jelas apa yg beliau nk capai.

Ada je 3 sikap ni - modal minimum pun boleh berganda jadi 10 kali ganda sales dalam sebulan!

Last Sunday Isma personal coaching bakal DDM Fateha Fatin. Beliau based di Johor Bahru. Bukan selalu Isma dapat jumpa personally dengan beliau but I made sure I would text her everyday and also video call with her every month. Now she is at RM400,000 sales alhamdulillah walaupun masih bekerja di sektor perkilangan.

Sikit ke RM400,000 sales? I'm sure ramai yg masih struggle dengan sales below RM5,000 sebulan. But inshaAllah with the right mentorship, we can do this together.

Isma welcome anda yang nak peluang buat side income secara santai. Just invest 1 jam sehari dulu sebagai permulaan - mostly secara online.

Nak hidup anda berubah? Direct message me now or just leave your phone no to inquire. I'd be glad to offer you free consult.

#CDMIsmalinaIshak
#TLCBizCoach
#PremiumBeautiful

Thursday, 21 September 2017

PREMIUM BEAUTIFUL GIVEAWAY TO PB LOVERS!

"Semudah Berkongsi Testimoni Diri Sendiri"



ATTENTION!! Adakah anda pengguna Premium Beautiful? Tiga (3) HADIAH Swarovski bernilai RM1,000.00 sedang menanti Pemenang!

-----------------------------------
Special untuk pemakai, peminat , pengguna tegar Premium Beautiful!
Anda kini berpeluang memenangi Swarovski secara percuma dengan hanya berkongsi testimoni Premium Beautiful anda!

Cara-Caranya:

1/Click link ini https://goo.gl/forms/g4hGvOjxqRa45jkq1

2/Isi borang contest dengan lengkap

3/ Anda JOIN contest ini akan terus dapat e-book "11 Dosa Besar Pemakai Premium Beautiful" secara PERCUMA

4/ Contest akan ditutup pada bila bila masa. *penyertaan adalah terbuka, BERTINDAK SEKARANG !"

5/Tunggu pengumuman kami yang selanjutnya bagi mengumumkan 3 pemenang Swarovski!

*Terbuka kepada bukan Ahli SHOM*
-------------------------

Thursday, 20 July 2017

Testimoni Premium Beautiful Corset Terbaru 2017! Pesakit PCOS!


TESTIMONIAL TERBARU PREMIUM BEAUTIFUL PESAKIT PCOS!

syukur alhamdulillah, Isma terima lagi good news dari pengguna Premium Beautiful yang berikhtiar untuk bantu masalah PCOS!

boleh baca sendiri testimoni beliau kat bawah ni ya! Ubat jangan tinggal tapi why not you usaha extra dengan pakai Premium Beautiful kan? 







CYST DAH HILANG 

Alhamdulillah, Allah dah makbulkan one of our du'a. Panjang sungguh perjalanan kami suami isteri utk 3 tahun ni.Sentiasa ulang alik jumpa gynae.

Diagnosed with cyst few years back. Awal Jun hari tu, scan lagi. My husband and I was shocked 😱 cyst dah hilang. Kalau bertambah saiz, wajib kena operate. Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. Bukan bertambah tapi tak ada terus. ❤️ 

I am a PCOS fighter! Pernah dengar tak PCOS? Polycystic Ovarian Syndrome. Ah pun tak pernah sblum ni. Masa awal2 tahu dulu, terus study. Terkejut jugak, simptom dia memang sebijikk sangat 😱 Ah dah lama ada simptom tu, lebih2 lagi rupa fizikal kita. Tak tau pun semua tu sejenis masalah kesihatan. 

Awareness pasal PCOS sangat tinggi kalau kat negara lain. Siap ada page lagi. Kat M'sia tak pasti..kalau ada, boleh share dengan Ah. I didnt found one. 

Still kena amek ubat setiap bulan. Kadang2 skip jugak. Utk kesan jangka panjang memang tak bagus utk buah pinggang. 

What im doing now, teruskan pakai #PemelukBadan. Mungkin salah satu asbab cyst tu hilang sebab berPB. Seingat Ah, sepanjang tempoh tu, ah tak consume apa2 ubat. Hanya konsisten dengan PB & terus berdoa pada Allah. 

Mohon doakan kami. Yes, macam2 kami cuba but Allah is the Greatest! Allah knows best 😁 Semua kat tangan Dia. 

#MiracleDoHappen
#TrustInAllah
#PCOSFighter
#PremiumBeautiful

Syukur sangat ya, asbab amalkan Premium Beautiful...dapat jugak kurangkan inci dan berat badan serta sambil tu stabilkan hormon!

Isma happy untuk Engku Farahah! 
Uols lat luar sana yg mana ada masalah PCOS, Cyst atau Fibroid..boleh lah pakai Premium Beautiful Corset untuk mengurankan simptom dan jugak elakkan dari jadi balik!

Promo Premium Beautiful ansuran serendah RM100!
Isma masih buka ya!
dan Diskaun 20% untuk pembelian secara cash dan credit card pun ada!

Isma 019 339 3330!

love,
CDM Ismalina Ishak
TLC PB Expert
Ampang, Wangsa Maju, Gombak, Putrajaya, Shah Alam

Wednesday, 14 June 2017

Resipi Puding Karamel Mudah!

Puding karamel ( Isma masak gunakan cara flan...bain marie bake dalam oven)..

Semalam pi pasar ramadan rasa tak berbaloi nak beli..hahha...masak jelah sendiri😁

Puding;
5 biji telur A gred
1 tin susu cair
Half cup air
3 sudu gula
Vanila essence 1 sudu kecil

Pukul telur n gula. Takyah beria2 sampai berbuih sbb nnt puding jadi berlubang2..so pukul asalkan gula tu sebati. Campur susu and air and vanilla.

Gula hangus;
6 sudu gula - tabur evenly atas non stick pan. Api sederhana..biar die cair sendiri takyah kacau2. Once semua gula cair..letak dalam 2 sudu air. Die akan meletup sket..kacau sikit je and tutup api.

Buat gula hangus dulu...tuang terus dalam bekas nak letak puding. Then biar die cool off dalam fridge sementara korang bancuh puding tu. (5-10 min dah ok)

Then ..tuang puding dalam bekas. Paling baik (nak bagi puding tekstur licin)...guna tapis supaya adunan tu takde telur yg tak hancur etc.

Isma bake dalam oven 180 degrees for 30 mins. Tutup bekas tu dengan aluminium foil dan letak tray berisi air dalam oven.

Senang sangat...worth it buat dan makan puas!

Selamat mencuba!

#ismacooks
#Mumpreneur
#CDMpunmasakjugak

Tuesday, 6 June 2017

KALAU KURUS, KENAPA NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL?

#MitosPB
Saya dah kurus, pakai PB corset nanti akan lagi kurus! Taknak lahhh😨

Okey dikkk
Paham... kalau badan kita dah macam papan ke..pembaris kee...MESTI KITA TAKNAK JADI LAGI KURUS!

So, WAJIB you #Selamattt kan diri dengan pakai #PremiumBeautiful sekarang!

Ok now. You dah kurus. Bersyukur dikk..ramai gila yang nak kurus macam you. So masalah you yang kurus ni apa?

1- TAKDE SHAPE - kebanyakan yang kurus ni... punggung dan breast agak kempis 😓 walaupun jeans size 25..tapi tang bootayh tu kosong jerrr... bra pun terpaksa beli yang padded (tu pon lompong kat dalam😂😂😂). Atas, tengah, bawah..sama je...macam pembaris.

You know whattt???
Premium Beautiful nii..boleh bagi impak besarrr sangat kat YOU! dari cup A, selalunya boleh naik ke B atau C, instantly!
Andddd tang bootayyhh pun boleh makin bulat tauuuu. Tu secret yang PB Expert akan ajar YOU! Tak payah u beli panties yg padded utk nampak mcm ada punggunggg heheh😙

2- BONGKOK - yang ni ...common sangat kat orang kurus melidi yang orang gelarkan papan. Tiup angin pun terbang koo... bila bongkok... tu yang postur pun tak berapa lawa. Macam iklan Selamatt tu. Kurus elok dah...pakai baju nampak macam hunchback pulak. Sometimes dah bongkok, boleh lead to sakit belakang pulak!

Of courseee....korset memang membantu sangat untuk postur! Dah la uols dah kurus..lawaaa sangat kalau duduk postur cantik..jalan pun dah macam model kauuu.. curlasttt! Andddd...kita semua mmg try hard nak duduk tegak kan..cuma selalu lenguh pastu kita hunch balik..
PB lahhb kawan baik postur uols tuuu..die keep good posture je..NATURALLYYY!


3- PERUT BUNCIT- kebanyakan client Isma..kalau kurus sangat...bila buncit sikit punnn..nampak macam OBVIOUS sangat! So thats why mereka suka sangat pakai PB nihhh...lepas 3 bulan..bila tak pakai corset punnn..automatic perut bunchhh tu takde!!! Pastu bestnyaa uols maintain je bentuk badan kurus curvy tu bertahun2 😁😁😁

4- MASALAH WANITA - ni standard la...chubby ke kurus...senggugut, rahim jatuh tu sangat mudah nak jadi dengan gaya hidup sekarang.
Best sangat pakai Premium Beautiful sebab dapat kurangkan sakit sneggugut yang sangat tak selesa! Aand of course pemakaian girdle yang ngam2 tuuu dapat bantu elakkan masalah rahim jatuhhhh 😍 and yang nak conceive punnn..bagus sangat sbb bila pakai PB ni..dapat bantu sihatkan rahim and regularkan period cycle!

Lepas tu..PB boleh jadi set berpantang uols pulak lepas bersalinnn!

That's why lahh..RAMAAIIII client Premium Beautiful yang kurus pun beli tauuu...sometimes lebih dari 1 set!!!

So jangan skeptical. Uols try dulu.
Free fitting dengan our PB expert seluruh Malaysia. Mesti u akan terkejut.
Sebab Premium Beautiful bukan sekadar cakap2 ke.it really delivers good testimony!

Jangan takut ya...PB expert mmg besemangat bila cakap pasal PB..tapi kami takkan paksa pun uols beli😎 just nak make sure uols dapat maklumat yg betul dan selesa memakai bertahun2!

Love❤
CDM Ismalina Ishak
TLC Master Trainer
Premium Beautiful Expert No1 Malaysia
www.ismalina.com
019 339 3340

**silakan LIKE & SHARE jika bermanfaat ya!😉

Boleh dapatkan Promo Premium Beautiful di link ni!

PROMO PREMIUM BEAUTIFUL 2017

Sunday, 4 June 2017

IKLAN RAYA 2017 PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE!

Salam Ramadhan semua!

Syukur..dah 9 hari kita berpuasaaa...

Saja Isma nak sharekan our 1st ever iklan raya Premium Beautiful!!!
Apa yang Isma boleh rumuskannnn

Memang sangat FUNNY and sweet!




Uols dah #Selamattt ke?
Apa-apa pun , please SELAMATTT kan hari raya anda dari perut belapis bertingkek- tingkek, postur badan yabg bongkokkk dan masalah buncit!

Nak promosi SELAMATTT hari raya?
Click je link promo kat bawah ni kayyy

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL RAYA 2017


Muka tak puas hati cousin, aunties kita bila tengok body raya kita takde berlipat ...peha besar...breast kedua kat belakang kan?

Jangan risau..Isma sediakan cash instalment serendah RM100 untuk yang ada bajet ciputtt je nak raya ni!

Yang nak harga promo and jimattt
Terus tekan link promo up to 20% dari harga kasih sayang khas untuk uolssss


Love,
CDM Ismalina Ishak
PB Expert Malaysia
TLC Master Trainer
019 339 3340
Ampang. Wangsa Maju. Gombak. Shah Alam. Selangor. Kuala Lumpur

P/S: Isma ada agen PB Expert bertauliah di Johor, Johor Bahru, Ipoh, Perak, Kota Kinabalu Sabah, dan seluruh Kuala Lumpur Selangor. 
Whatsapp Isma 019 339 3340

Thursday, 1 June 2017

Cara FIR (Far Infra Red) Premium Beautiful alih & tetapkan lemak!

** Anda mencari korset untuk hari raya?
Dapatkan Body Raya SEKARANG!
Isma 019 339 3340 untuk Premium Beautiful harga PROMO MURAH!

Assalamualaikum dear readers!

BUKAN SOROK LEMAK!
Tapiiiiii!!!!
ALIH, PASSIVE BURN DAN TETAPKAN LEMAK!


Sebagai PB Expert, dan TLC Master Trainer - Isma banyak terima komen dari bakal client tentang:

 "Betul ke pakai korset ni hanya sekadar untuk kita SOROK je lemak kita? Bila pakai je elok, bila bukakk..ya rabbi..selambak balik lemak kita?"

Ahaaaa💜💜💜
Itulah SPECIALnya Premium Beautiful tau.

Ada 3 fasa yg uols perlu faham bila pakai Premium Beautiful niii

1) Instant shaping - ni sebaik sahaja uols pakai ONE FULL SET, memang terus akan dapat penurunan inci dan shaping badan!

However, bila buka korset, memang akan kembali kepada bentuk asal kita - yelah..kita pun dah simpan lemak-lemak tu lamaaa kannn..so mesti ambil masa untuk 'hilangkan'nya😆

2)PROSES ALIH & SIMPAN LEMAK di tempat yg betul!
Kadang2 kita ni nampak tak menarik just because lemak kita dah berterabur sana sini.

Yg breast sampai ke belakang badan...
Yg punggung labuh sampai ke tepi peha...
Yang perut sampai berlipat2..

So fasa ke2 ni ambil masa 1-3 bulan dimana TLC PB Expert akan ajar uols cara alihkan lemak dan simpan lemak di 'rumah ' masing-masing😄

Syaratnya? Wajib pakai PB 8 jam sehari!
Kalau asyik skip2..mmg korset uols lambat nak serasi dan 'ingat' curve badan uols😄

3) TETAPKAN LEMAK
Biasanya..dalam masa 3-6 bulan...lemak dah duduk kat 'rumah' masing-masing ...now fasa untuk tetapkan lemak !

Fasa ke 3 ni..uols dah makin selesa pakai PB corset dan dah ada CURVE yang tetap!

Masa ni...dan seterusnya..uols pakai ke tak pakai PB..bentuk uols dah sama😆
So ....

Sabar yaaa..6-9 bulan..bila buka PB punn..badan uols dah cantik macam pakai PB tauuu

Di samping tuu..
Far Infra Red jugak membantu bakar lemak secara passive dan pakai PB jugak bantu kawal portion makanan kita.
Double Happiness💗

www.ismalina.com
Isma 019 339 3340
#PremiumBeautifulExpert
#No1PBExpert
Premium Beautiful Expert Kuala Lumpur, Ampang, Keramat, Wangsa Maju, Gombak, Damansara, Shah Alam

Wednesday, 31 May 2017

Peluang buat DUIT RAYA dengan Premium Beautiful 2017!


Ada yang sedang tengok...
Nak tengok duluuu..
Biar orang lain buat duluuu
Betul ke ada orang beli PB ni oooii

Betul ke ada yang dapat 1st income RM14,000 oiiii

Nahh kak Isma belanja gambar jelahh..sebab duit RM14,000 tu dah masuk terus account Afiqah Jasman 😗

Income RM10,000 dah masuk dalam account Titie Wahab, Olin Safura , Nor Hidayu Che Asari , Ezreen Nur dan ramai lagi team TLC!

Semua ni pun ada yang dah habis jual set PB 20 set dalam 2 bulan je. Tapi uols kalo orang baru..kami latih 2 set je sebulan😎 so takyah stress sangat..sambil2 kerja je

Jangan percaya..buat je dulu.
Peluang buat duit raya 10 Jun 2017 ni sampai HARINI je. 

Love,
CDM Ismalina Ishak
PB Expert Malaysia
TLC Master Trainer
www.ismalina.com
019 339 3340

Monday, 9 January 2017

HAPPY 2017



SALAM SAYANG SEMUA!

pagi ni Isma bersiaran dari Starbucks Jalan Ampang.

terpaksa keluar kejap bekerja kat luar, sebab kalo duduk dekat rumah pun boleh online, but rate to finish all my to do list will be very low. Dari nak siapkan 10 benda, maybe 5 je siap (especially things that need concentration like strategizing for my group or finishing a blog post.

I have not been blogging for so long!
Rindu sangat nak menulis kat blog

so many good things happen, hence the , the neglect

alhamdulillah... I will update one by one tauuuu...baca tauuuu (walaupun dah basi heheheh)

it is my diary this blog, somewhere I jot down about my ups and downs in business

if any of you reading this, Isma ucap banyak-banyak terima kasih sebab sudi baca perjalanan bisnes Isma, dari 2011 sehingga sekarang

ok now, just for my record, I need to blog about:

- Diamond Night kali kedua utuk 2016

- alhamdulillah, Isma dah dapat siapkan pangkat CROWN DIAMOND MANAGER pada 1 Oktober 2016! will update suka duka fight bulan September tuuu

- lunch dengan Professor Datuk Jimmy Choo!

- CDM Celebration at Dolomite Center

- Majlis Ulangtahun SHOM ke 24 dan Celebration CDM 2016 oleh syarikat

ni yang big big items la...ada some small items like my biz trip to Sabah and Penang jugakk..so a lot of things pending from my side!


lepas ni inshaAllah jom konsistenkan blog updates!
hehehe..helloo kalo Vivy Yusuf yg busy pun still sempat update blog, takkan lah kita tak sempat kan?

till next post!
ciao bellla!

CDM ISMALINA ISHAK
TOP LEADERS CIRCLE




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring