Monday, 9 January 2017

HAPPY 2017



SALAM SAYANG SEMUA!

pagi ni Isma bersiaran dari Starbucks Jalan Ampang.

terpaksa keluar kejap bekerja kat luar, sebab kalo duduk dekat rumah pun boleh online, but rate to finish all my to do list will be very low. Dari nak siapkan 10 benda, maybe 5 je siap (especially things that need concentration like strategizing for my group or finishing a blog post.

I have not been blogging for so long!
Rindu sangat nak menulis kat blog

so many good things happen, hence the , the neglect

alhamdulillah... I will update one by one tauuuu...baca tauuuu (walaupun dah basi heheheh)

it is my diary this blog, somewhere I jot down about my ups and downs in business

if any of you reading this, Isma ucap banyak-banyak terima kasih sebab sudi baca perjalanan bisnes Isma, dari 2011 sehingga sekarang

ok now, just for my record, I need to blog about:

- Diamond Night kali kedua utuk 2016

- alhamdulillah, Isma dah dapat siapkan pangkat CROWN DIAMOND MANAGER pada 1 Oktober 2016! will update suka duka fight bulan September tuuu

- lunch dengan Professor Datuk Jimmy Choo!

- CDM Celebration at Dolomite Center

- Majlis Ulangtahun SHOM ke 24 dan Celebration CDM 2016 oleh syarikat

ni yang big big items la...ada some small items like my biz trip to Sabah and Penang jugakk..so a lot of things pending from my side!


lepas ni inshaAllah jom konsistenkan blog updates!
hehehe..helloo kalo Vivy Yusuf yg busy pun still sempat update blog, takkan lah kita tak sempat kan?

till next post!
ciao bellla!

CDM ISMALINA ISHAK
TOP LEADERS CIRCLE




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring