Thursday, 1 June 2017

Cara FIR (Far Infra Red) Premium Beautiful alih & tetapkan lemak!

** Anda mencari korset untuk hari raya?
Dapatkan Body Raya SEKARANG!
Isma 019 339 3340 untuk Premium Beautiful harga PROMO MURAH!

Assalamualaikum dear readers!

BUKAN SOROK LEMAK!
Tapiiiiii!!!!
ALIH, PASSIVE BURN DAN TETAPKAN LEMAK!


Sebagai PB Expert, dan TLC Master Trainer - Isma banyak terima komen dari bakal client tentang:

 "Betul ke pakai korset ni hanya sekadar untuk kita SOROK je lemak kita? Bila pakai je elok, bila bukakk..ya rabbi..selambak balik lemak kita?"

Ahaaaa💜💜💜
Itulah SPECIALnya Premium Beautiful tau.

Ada 3 fasa yg uols perlu faham bila pakai Premium Beautiful niii

1) Instant shaping - ni sebaik sahaja uols pakai ONE FULL SET, memang terus akan dapat penurunan inci dan shaping badan!

However, bila buka korset, memang akan kembali kepada bentuk asal kita - yelah..kita pun dah simpan lemak-lemak tu lamaaa kannn..so mesti ambil masa untuk 'hilangkan'nya😆

2)PROSES ALIH & SIMPAN LEMAK di tempat yg betul!
Kadang2 kita ni nampak tak menarik just because lemak kita dah berterabur sana sini.

Yg breast sampai ke belakang badan...
Yg punggung labuh sampai ke tepi peha...
Yang perut sampai berlipat2..

So fasa ke2 ni ambil masa 1-3 bulan dimana TLC PB Expert akan ajar uols cara alihkan lemak dan simpan lemak di 'rumah ' masing-masing😄

Syaratnya? Wajib pakai PB 8 jam sehari!
Kalau asyik skip2..mmg korset uols lambat nak serasi dan 'ingat' curve badan uols😄

3) TETAPKAN LEMAK
Biasanya..dalam masa 3-6 bulan...lemak dah duduk kat 'rumah' masing-masing ...now fasa untuk tetapkan lemak !

Fasa ke 3 ni..uols dah makin selesa pakai PB corset dan dah ada CURVE yang tetap!

Masa ni...dan seterusnya..uols pakai ke tak pakai PB..bentuk uols dah sama😆
So ....

Sabar yaaa..6-9 bulan..bila buka PB punn..badan uols dah cantik macam pakai PB tauuu

Di samping tuu..
Far Infra Red jugak membantu bakar lemak secara passive dan pakai PB jugak bantu kawal portion makanan kita.
Double Happiness💗

www.ismalina.com
Isma 019 339 3340
#PremiumBeautifulExpert
#No1PBExpert
Premium Beautiful Expert Kuala Lumpur, Ampang, Keramat, Wangsa Maju, Gombak, Damansara, Shah Alam

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring