Tuesday, 6 June 2017

KALAU KURUS, KENAPA NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL?

#MitosPB
Saya dah kurus, pakai PB corset nanti akan lagi kurus! Taknak lahhh😨

Okey dikkk
Paham... kalau badan kita dah macam papan ke..pembaris kee...MESTI KITA TAKNAK JADI LAGI KURUS!

So, WAJIB you #Selamattt kan diri dengan pakai #PremiumBeautiful sekarang!

Ok now. You dah kurus. Bersyukur dikk..ramai gila yang nak kurus macam you. So masalah you yang kurus ni apa?

1- TAKDE SHAPE - kebanyakan yang kurus ni... punggung dan breast agak kempis πŸ˜“ walaupun jeans size 25..tapi tang bootayh tu kosong jerrr... bra pun terpaksa beli yang padded (tu pon lompong kat dalamπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚). Atas, tengah, bawah..sama je...macam pembaris.

You know whattt???
Premium Beautiful nii..boleh bagi impak besarrr sangat kat YOU! dari cup A, selalunya boleh naik ke B atau C, instantly!
Andddd tang bootayyhh pun boleh makin bulat tauuuu. Tu secret yang PB Expert akan ajar YOU! Tak payah u beli panties yg padded utk nampak mcm ada punggunggg hehehπŸ˜™

2- BONGKOK - yang ni ...common sangat kat orang kurus melidi yang orang gelarkan papan. Tiup angin pun terbang koo... bila bongkok... tu yang postur pun tak berapa lawa. Macam iklan Selamatt tu. Kurus elok dah...pakai baju nampak macam hunchback pulak. Sometimes dah bongkok, boleh lead to sakit belakang pulak!

Of courseee....korset memang membantu sangat untuk postur! Dah la uols dah kurus..lawaaa sangat kalau duduk postur cantik..jalan pun dah macam model kauuu.. curlasttt! Andddd...kita semua mmg try hard nak duduk tegak kan..cuma selalu lenguh pastu kita hunch balik..
PB lahhb kawan baik postur uols tuuu..die keep good posture je..NATURALLYYY!


3- PERUT BUNCIT- kebanyakan client Isma..kalau kurus sangat...bila buncit sikit punnn..nampak macam OBVIOUS sangat! So thats why mereka suka sangat pakai PB nihhh...lepas 3 bulan..bila tak pakai corset punnn..automatic perut bunchhh tu takde!!! Pastu bestnyaa uols maintain je bentuk badan kurus curvy tu bertahun2 😁😁😁

4- MASALAH WANITA - ni standard la...chubby ke kurus...senggugut, rahim jatuh tu sangat mudah nak jadi dengan gaya hidup sekarang.
Best sangat pakai Premium Beautiful sebab dapat kurangkan sakit sneggugut yang sangat tak selesa! Aand of course pemakaian girdle yang ngam2 tuuu dapat bantu elakkan masalah rahim jatuhhhh 😍 and yang nak conceive punnn..bagus sangat sbb bila pakai PB ni..dapat bantu sihatkan rahim and regularkan period cycle!

Lepas tu..PB boleh jadi set berpantang uols pulak lepas bersalinnn!

That's why lahh..RAMAAIIII client Premium Beautiful yang kurus pun beli tauuu...sometimes lebih dari 1 set!!!

So jangan skeptical. Uols try dulu.
Free fitting dengan our PB expert seluruh Malaysia. Mesti u akan terkejut.
Sebab Premium Beautiful bukan sekadar cakap2 ke.it really delivers good testimony!

Jangan takut ya...PB expert mmg besemangat bila cakap pasal PB..tapi kami takkan paksa pun uols beli😎 just nak make sure uols dapat maklumat yg betul dan selesa memakai bertahun2!

Love❤
CDM Ismalina Ishak
TLC Master Trainer
Premium Beautiful Expert No1 Malaysia
www.ismalina.com
019 339 3340

**silakan LIKE & SHARE jika bermanfaat ya!πŸ˜‰

Boleh dapatkan Promo Premium Beautiful di link ni!

PROMO PREMIUM BEAUTIFUL 2017

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring